Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Σωτήρη Μουρίκη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

- Advertisement -

O υποψήφιος πρόεδρος για το επιμελητήριο Κορινθίας Σωτήρης Μουρίκης και o στενός του συνεργάτης Βασίλης Γεώργαρης (Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου) επισκέφθηκαν το μεσημέρι τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ.Βασίλη Νανόπουλο…

Ο κ.Μουρίκης άνοιξε ένα κύκλο επαφών και συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της Κορινθίας, για να ενημερωθεί για τα προβλήματα και να ενημερώσει ταυτόχρονα για το πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού του.

Δεν πρόκειται για εθιμοτυπικές επισκέψεις όπως τόνισε ο κ. Μουρίκης, αφού στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των φορέων θα τεθούν όλα τα θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα στον νομό και θα διερευνηθούν λύσεις συνεργασίας για το καλό των μελών του επιμελητηρίου και την ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας.

Οι κκ. Νανόπουλος και Μουρίκης συζήτησαν επί μακρού για το επιμελητήριο και έγινε από την πλευρά του νυν προέδρου εκτενής παρουσίαση των δράσεων του ιδρύματος αλλά και των προβλημάτων που υπάρχουν.

Συνεργάτες του κ.Μουρίκη εκτίμησαν ως θετική την δέσμευση του απερχόμενου προέδρου, για πλήρη αποστασιοποίηση από την εκλογική διαδικασία αλλά και ισότιμες σχέσεις με όλους τους συνδυασμούς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ
www.dep.gr | press@dep.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog