Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πολεμούν το Λουτράκι και την ευρύτερη περιοχή .. Γιατί άραγε ;;;

- Advertisement -

Υπάρχουν κάποιοι “ευαίσθητοι” που αγαπούν τον τόπο μας πιο πολύ από όλους εμάς τους υπόλοιπους… Υπάρχουν κάποιοι “που αγαπούν” τον τόπο περισσότερο και από μας που γεννηθήκαμε εδώ !..
Φυσικά υπάρχουν εκείνοι που δεν γεννήθηκαν ή κατάγονται από το Λουτράκι αλλά καθημερινά δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους γι΄αυτόν τον ευλογημένο τόπο και αγωνίζονται για το καλύτερο..

Υπάρχουν και οι άλλοι…
…….κάποιοι “επιστήμονες” που εκπροσωπούν ή όχι κάποιο φορέα  και έχουν στοχοποιήσει το Λουτράκι και τις γύρω περιοχές  μας..

Υπάρχουν κάποιοι που δημοσιοποιούν αμφιβόλου προελεύσεως “στοιχεία” κάνοντας τεράστια ζημιά σε ολόκληρες περιοχές.

Θα θέλαμε πραγματικά να μάθουμε  γιατί τόσο μένος με τις περιοχές του Δήμου μας

Προφανώς συνηθισμένοι στην «ατιμωρησία», διάφοροι «παράγοντες»   νομίζουν ότι θα συγχωρείται εσαεί η εγκληματική βλακεία τους ή η σκοπιμότητά τους..

Περισσότερα τις επόμενες μέρες..

 το μόνο που διαμηνύουμε εμείς είναι “ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ”

Η συντακτική ομάδα του Loutrakiblog.gr

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ειναι λογικο και αυτονοητο οσοι επελεξαν να ζησουν σε εναν χωρο τον αγαπανε πολυ περισσοτερο και νοιαζονται για αυτον απο αυτους που κατ αναγκη κατοικουν σε αυτον.(και για του μεν βεβαια και για τους δε υπαρχουν και οι εξερεσεις )

  2. Τι εννοειται πουλεμουν?Οσοι αναδεικνυουν τα πραγματικα προβληματα πολεμουν?Και αν ειναι ψεματα η δημοτικη αρχη γιατι δεν τα διαψευδει? Και αν θελει να μην βγουν στη φορα γιατι δεν διορθωνουν και να δωσουν λυσεις στα χρονια προβληματα.Και δεν αφορα μονο το Γκιωνη αλλα ολους τους δημαρχους.Δηλαδη δε φταιει αυτος που σκοτωνει αλλ αυτος που τον καταδιδει.Ας αφησουμε λοιπον αυτα.Πρεπει να καταλαβει ο Δημος οτι πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει .Ο δημοτης πλεον μπορει να αντιδρασει και να δημοσιοποιησει αυτο ειναι αλλωστε και το μονο του οπλο.

  3. Οι πολιτες του Λουτρακιου αγαπουν τον
    Τοπο τους δινουν καθε μερα μαχη για
    Να βγαλουν περα με δυσκολια περισσοτερο
    Οι επιχειρησεις μαγαζια ξενοδοχεια κ.τ.λ.π
    Οι διοικουντες φταινε που κατεστρεψαν
    Το Λουτρακι και τις γυρω περιοχες

  4. Οποιος δεν μπορει να διοικησει η να βρει λυσεις στα θεματα προβληματα της καθημερινοτητας των δημοτων γιατι για μεγαλα εργα πχ γηπεδο περαχωρας ουτε λογος βλεπει παντου εχθρους φαντασματα που δηθεν υπονομευουν το εργο του

  5. με συγχωρειτε παρα πολύ αλλα μπορειτε να μου πειτε ποια δυναμικη κινητοποιηση εχουν κανει οι δημότες σας , ο δημος κλπ για την ελευση του προαστιακου στο λουτρακι? κανατε καποια μαικη διαμαρτυρια πχ ?

  6. Blogger ειπε
    Bαλε το ονοματακι σου αν θες να περασει το σχολιο σου. Μαγκιες ανωνυμες δεν περνανε. Να σε μαθουν και οι επιχειρηματιες που κατηγορεις και να σε ρωτησουν. Και αφου μας εμαθες ελα να μας τα πεις απο κοντα η στειλε μας το τηλ σου να σε παρουμε εμεις. Αλλα αυτα τα ψευτοτσαμπουκαδικα οχι εδω

  7. Blogger ειπε
    Bαλε το ονοματακι σου αν θες να περασει το σχολιο σου. Μαγκιες ανωνυμες δεν περνανε. Να σε μαθουν και οι επιχειρηματιες που κατηγορεις και να σε ρωτησουν. Και αφου μας εμαθες ελα να μας τα πεις απο κοντα η στειλε μας το τηλ σου να σε παρουμε εμεις. Αλλα αυτα τα ψευτοτσαμπουκαδικα οχι εδω

  8. Ελάτε ρε παιδιά!!! Μην υιοθετείτε το δήθεν κυνήγι από άγνωστους εχθρούς. Το επιχείρημα πλέον δεν πιάνει. Δεν αρκεί πιά να προσπαθεί κάποιος (εν προκειμένω εσείς) να πριμοδοτήσει τον τοπικισμό για να καλύψει τα κακώς κείμενα.
    Δεν φταίνε οι εχθροί μας που εκλέψαμε ένα Δήμαρχο που δεν έχει υπόσταση πουθενα εκτός των καφετεριών του Λουτρακίου.
    Δεν φταίνε οι εχθροί μας που ,εκτός εξαιρέσεων οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι παρωχημένες.
    Δεν φταίνε οι εχθροί μας που τα σκουπίδια μας "τρέχουν" από τα αυτιά μας.
    Δεν φταίνε οι εχθροί μας που τα ξενοδοχεία μας (εκτός λίγων) είναι της δεκαετίας του 80.
    Δεν φταίνε οι εχθροί μας που ΚΑΝΕΝΑ ξενοδοχείο μας (πλην καζίνο και ποσειδώνα ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.
    Δεν φταίνε οι εχθροί μας που ρίχνουμε κάθε χρόνο το επίπεδο των τουριστών μας προσκαλόντας τους φτωχότερους των Βαλκανίων έτσι που να ντρέπεσαι να κυκλοφορείς στην παραλία .
    Δεν φταίνε οι εχθροίμας που ένα περίπτερο τουριστικών πληροφοριών ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Δεν φταίνε οι εχθροίμας που οι μόνες δημόσιες τουαλλέτες στο πάρκο είναι ΑΙΣΧΟΣ.
    Δεν φταίνε οι εχθροί μας που το μόνο αξιοθέατο,οι καταράκτες μας, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ.
    Λοιπόν ;;; Γιατί προσπαθούμε πάντα να ψάχνουμε τον αόρατο και μοχθηρό εχθρό που δεν γουστάρει το Λουτράκι;;;
    Απλά αναρωτιέμαι…..εμείς αγαπάμε την πόλη μας;;;;;;

  9. Απο τον Γιωτακη μεχρι σημερα ολοι οι δημαρχοι εχουν βαλει το σερακι τους για να γινει το Λουτρακι οπως ειναι σημερα και μεχρι σημερα ο νυν δημαρχος το συνεχιζει αντι να παραιτηθει αμεσα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog