Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δήμος Λουτρακίου προς ΠΑΚΟΕ για το Σχίνο: Σύντομα θα λάβετε απάντηση από τις δικαστικές αρχές για τις ψευδείς ειδήσεις

- Advertisement -

Η ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ που για άλλη μια φορά γίνεται στόχος αθέμιτων και συκοφαντικών δημοσιευμάτων του ΠΑΚΟΕ και μερίδας πολιτών σχετικά με την ποιότητα του παρεχόμενου νερού στον Σχίνο ..

δηλώνει απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι το νερό των πηγών και της δημοτικής γεώτρησης του Σχίνου είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Η επιχείρηση πραγματοποιεί τακτικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους όσον αφορά στην ποιότητα του παρεχόμενου νερού οι οποίοι είναι στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων. Να σημειωσουμε ότι οι οποιεσδήποτε παρατηρουμενες διακοπες στην παροχή νερου οφείλονται στη δεδομενη μείωση των αποθεμάτων στην περιοχή.

Όσοι παρόλα αυτά επιμενουν να διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις συντομα θα λάβουν απάντηση από τις δικαστικές άρχες στις οποίες θα προσφύγουμε άμεσα για να υπερασπίσουμε τα δικαιωματά μας.

Ο Πρόεδροσ Δ.Σ

Θυμής Φίλιππας

Δημοτικός συμβουλος



Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΠΑΚΟΕ που εστάλη στα ΜΜΕ


Μετά τα ανησυχητικά αποτελέσματα από τις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ για την ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης που διαθέτει ο Δήμος Λουτρακίου στους ….
Β’ κατηγορίας κατοίκους του Σχίνου, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας τους, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα και καταγγέλλουν με υπογραφές στο ΔΣ του ΠΑΚΟΕ και αυτό με τη σειρά του στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, όλα αυτά τα εγκλήματα που συμβαίνουν στην περιοχή τους, σε βάρος της υγείας τους και της υγείας των παιδιών τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στον Δήμο και έχετε αργήσει. Το δημοσιο συμφέρον είναι υπερ άνω όλων.
    Κυνηγήστε τα λαμόγια και τους τυφλοπόντικες.
    Φτάνει αυτή η προπαγάνδα με της ΜΚΟ και τις οικολογικές τους δήθεν ευαισθησίες.
    Φτάνει με το ΠΑΚΟΕ να παίζει με τις τύχες των επιχειρηματιών.

  2. Για σιγά ρε παιδιά, αν οι κατά τα άλλα συμπαθέστατοι συνδημότες μας έχουν πρόβλημα με το πόσιμο νερό που τρέχει στις βρύσες τους, γιατί καλούν το ΠΑΚΟΕ να ελέγξει την ποιότητα του και όχι τις αρμόδιες υπηρεσίες είτε του Δήμου (ΔΕΥΑΛΠ) είτε της Περιφέρειας (Υγειονομική Υπηρεσία) που είναι και οι πλέον αρμόδιες;
    Ποιό είναι αυτό το ΠΑΚΟΕ; Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και είναι σε θέση να κάνει αναλύσεις και να γνωμοδοτεί;
    Μαζεύουν υπογραφές και τις στέλνουν που;;;
    Στο ΠΑΚΟΕ!!!
    Αυτό που έχει βγάλει τα μισά νερά της Ελλάδος μολυσμένα με εξασθενές χρώμιο και απαιτεί από το 2011 από τις εκάστοτε κυβερνήσεις να νομοθετήσουν ελέω οποιασδήποτε Ευρωπαϊκής Οδηγίας και να βάλουν όριο για το εξασθενές εκεί που όλος ο κόσμος μετράει το ολικό.
    Απευθύνονται στην Τριάδα ΠΑΚΟΕ/ΖΟΥΓΚΛΑ/ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για να βρουν το (όποιο) δίκιο τους…
    Συγγνώμη αλλά αυτό που γίνεται κάθε χρόνο με το Λουτράκι και τη συγκεκριμένη Τριανδρία, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι.
    Ας ερευνήσει λίγο το Loutrakiblog την ιστορία και τα δημοσιεύματα των τελευταίων χρόνων από τους συγκεκριμένους.
    Ας βρει και τις απαντήσεις των αρμόδιων αρχών για να δούμε και εμείς οι υπόλοιποι ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο…
    Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτό!!!

  3. ΚΥΡΙΕ θΥΜΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΑ ΕΞΕΙΣ.Ο ΠΑΚΟΕ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ; ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΑ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΒΥΤΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΟ; ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΒΥΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΑΦΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ;
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΥΔΡΟΜΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
    ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΜΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΜΑΤΑΙΑ..
    ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.. ΨΕΥΤΕΣ..

  4. Αντί να μαζεύουν υπογραφές, να καλέσουν τα αρμόδια Υπουργεία, να ανοίξουν όλοι τα σπίτια τους για να δούμε και πόσοι έχουν χτυπήσει γεωτρήσεις νύχτα για να ποτίζουν τα λουλούδια και τις ντομάτες και μετά να ψάξουν να βρουν το δίκιο τους.
    Άντε γιατί σε αυτή τη χώρα για όλα φταίνε οι άλλοι…

  5. 30 Αυγούστου 2017 – 8:17 μ.μ. έχεις δίκιο. Ποιος απο τον Δήμο θα κάτσει να ασχοληθεί με αυτά που περιγράφεις; Κανείς.
    ΔΕΝ Θα το κάνουν για εάν λόγο. Απο πίσω τους βρίσκονται πολλοί γνωστοί και δε το αγγίζουν το θέμα. Κάνει τζιζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog