Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Φίλλιπος Θυμής: ο ΠΑΚΟΕ δεν είναι πιστοποιημένος φορέας

- Advertisement -

 Πήραμε τρεις εγκρίσεις σε 3 θέσεις , Κατουνιστρα, Πίσια και Ασπρα Χώματα και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε τόσα χρόνια επειδή καλυπτόμασταν απο τις ιδιωτικές γεωτρήσεις. …

Ο φάκελος βρέθηκε  στο υπ βιομηχανίας κατα λάθος, ψάξαμε και τον βρήκαμε μέσω αριθμών πρωτοκόλλων τον Νοέμβριο του 16.
 Κάναμε ενέργειες και πήγε στη σωστή υπηρεσία, την υπηρεσία  Υδάτων και η έγκριση της εκτέλεσης του έργου ήρθε στις 22-Μαΐου-17.
Ξεκινήσαμε διαδικασία και απο τον Ιούλιο φέτος κάνουμε τη γεώτρηση και βρισκόμαστε στο διαταύτα για να καλύψουμε την περιοχή. Η γεώτρηση είναι 40 κυβικά.

Δεν υπέγραψαν την επιστολή προς το ΠΑΚΟΕ όλοι. Εχω επιφυλάξεις. Ηδη έχω καταγγελία από δημότη ονομάζεται Βότσης Απόστολος και είναι το 47 στην επιστολή, ότι δεν υπέγραψε το κείμενο, δεν γνωρίζει ποιος έβαλε το όνομά του και την υπογραφή του.
Πολλοί Δήμοι όπως πχ της Χαλκίδας, του Αγκιστρίου και του Πηλίου  έχουν κινηθεί εναντίον του ΠΑΚΟΕ . Δεν γνωρίζω πως γίνονται οι μετρήσεις από αυτούς. Συλλέγω στοιχεία. Δεν είναι πιστοποιημένος φορέας.
Ο κ.Χριστοδουλάκης , ο οποίος είναι ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ παραδέχτηκε ότι η οργανωση δεν ειναι διαπιστευμένη στο εθνικό συμβούλιο διαπίστευσης κάτι που αποτελεί προυπόθεση για τη διενέργεια επίσημων μετρήσεων της ποιότητας των υδάτων.

Στο Μετσόβειο  ο κ.Ανδρέας Ανδρεαδάκης, ο διευθυντής του  εργαστηρίου  υδάτινων πόρων είχε ζητήσει δημοσίως να πουν με ποιον συνεργάζονται και χαρακτήρισε τις πρακτικές τους αδιαφανείς και αντιεπιστημονικές.
H ειδική γραμματεία υδάτων του υπουργείου περιβάλλοντος και ενέργειας με ανακοίνωσή της  βάλλει  κατά του ΠΑΚΟΕ και μιλάει για ευρήματα που πάσχουν απο αοριστία τα οποία αποτελούν ένδειξη καταφανούς έλλειψης επιστημονικής  πληρότητας.

Εμείς δώσαμε το φάκελο σε δικηγόρο να πράξει τα δέοντα

χουμε δώσει το φάκελο σε δικηγόρο και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης


- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σύμφωνοι …το γεγονός οτι το υγειονομικό της Παριφερειας έβγαλε υπολειπόμενο χλώριο στο δύκτιο πολυ υψηλότερα απο τα επιτρεπτά όρια με οδηγία να μην γίνει χρήση του νερού για 48 ώρες και να ακολουθήσουν εκ νέου μετρήσεις για να πέσει στα επιτρεπτά όρια η ΔΕΥΑΛ έκανε σωστά την δουλειά της να ενημερώσει τους οικιστές χρήστες του δυκτιου;;;ΟΧΙ

  2. Για το υπολειπόμενο χλώριο που το Υγεινομικό της Περιφέρειας το βρήκε σε επίπεδα που το νερό δεν επρεπε να διατεθεί για χρήση θα μας πείτε τιποτα ;;;!!!!!!!!

  3. Η καλύτερη απάντηση είναι η δημοσιοποίηση των μετρήσεων απο τους επίσημους φορείς, αν και νομίζω οτι ως δημότης που έχω έννομο συμφέρον μπορώ να τις πάρω αν σας το ζητήσω. Φέτος για πρώτη φορά κατάλαβα την γεύση του χλωρίου στο νερό του Λουτρακίου, είναι κάποιες μέρες που δεν μπορώ να το πιώ και πίνω εμφιαλωμένο. Μέχρι στιγμής δεν με έχουν καλύψει οι απαντήσεις της ΔΕΥΑ-ΛΠΑΓΘ … και αυτά τα οτι στείλαμε την υπόθεση σε δικηγόρο μου μοιάζει με την φράση "η υπόθεση μπήκε στο αρχείο"…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog