Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ξεκινά η σχολή ποδοσφαίρου του Α.Ο.Λουτράκι τη Δευτέρα 11/9

- Advertisement -

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Λουτράκι, ξεκινά και πάλι τις προπονήσεις, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 16:00, στο Sports Camp  στο Λουτράκι…

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ, διανύει πλέον τον δωδέκατο χρόνο λειτουργίας της. Για άλλη μια χρονιά η ο σύλλογος μας προσδοκά, με την βοήθεια όλων μας, να χαρίσει στα παιδιά μας αθλητική αγωγή αλλά και ευχάριστες στιγμές. Συναισθήματα αλλά και μαθήματα για την ανάπτυξη του χαρακτήρα τους μέσα σε ένα υγιές πλαίσιο.

Στα χρόνια που λειτουργεί η Σχολή Ποδοσφαίρου του συλλόγου μας, προσπαθούμε ώστε τα παιδιά μας να έχουν την δυνατότητα να γυμνασθούν υπό τις καλύτερες δυνατές συν­θήκες και όσα έχουν πραγματικό ταλέντο να προωθηθούν και να προχωρήσουν. Είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτο ότι την φετινή αγωνιστική περίοδο οι μισοί αθλητές (14 από τους 28 συνολικά) που επανδρώνουν την ανδρική ομάδα του συλλόγου, προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, όντας αθλητές της Σχολής Ποδοσφαίρου για πολλά χρόνια. Επίσης πολλοί αθλητές που σταδιοδρομούν σε τοπικά αλλά και εθνικά πρωταθλήματα, έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα εδώ.

Ο στόχος της Σχολής Ποδοσφαίρου όπως τέθηκε από την πρώτη στιγμή της δημιουρ­γίας της είναι πρώτα απ’ όλα η μεταλαμπάδευση σε μικρά παιδιά της αξίας του “ευ αγωνίζεσθε”. Η προσήλωση σε αυτό τον στόχο είναι σταθερή όλα αυτά τα χρόνια και κάθε αγωνιστική περίοδο προσπαθούμε ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από το νομό μας να έχουν την δυνατότητα να αθληθούν κοντά μας. Βασικοί άξονες σε αυτή την προσπάθεια η οποία αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα είναι το άριστα καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο με προεξάρχοντες τους κ. Νούλα Γιάννη ( Τεχνικός Διευθυντής),  τον κ. Πέτρου Σωκράτη, καθώς και πολύ καλούς συνεργάτες αλλά και οι καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Νομό Κορινθίας (και όχι μόνο) του Sports Camp στο Λουτράκι.

Σε αυτό το πλαίσιο και φέτος ο σύλλογος θα προσπαθήσει να προσφέρει στα παιδιά μας τις καλύτερες συνθήκες για να αναπτυχθούν αθλητικά. Κυρίως όμως θα προσπαθήσουμε να αναπτυχθεί ο χαρακτήρας τους και να μάθουν να αγωνίζο­νται για το καλύτερο, με σεβασμό στις αξίες του αθλητισμού.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο Sport Camp στο Λουτράκι. Ελάτε να γίνεται μέλη της οικογένειας του Α.Ο. Λουτράκι.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog