Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Επιστρέφει στην ενημέρωση το Mega -Ποιοι δημοσιογράφοι θα καλύψουν την ομιλία Τσίπρα

- Advertisement -

Oι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του Mega αποφάσισαν να μεταδώσουν σήμερα ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Αποφάσισαν, επίσης να μεταδώσουν και την κυριακάτικη συνέντευξη Τύπου…

Είναι η πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο που θα παρακολουθήσουμε ζωντανό ενημερωτικό πρόγραμμα από το άλλοτε μεγάλο κανάλι και είναι φανερό ότι η απόφαση έχει σχέση με τη χθεσινή συνάντηση με τον Γιάννης Βαρδινογιάννη, καθώς οι εκπρόσωποι των εργαζομένων πήραν αισιόδοξα μηνύματα.

Είναι προφανές ότι το ίδιο θα συμβεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο με την επίσκεψη του αρχηγού της αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι θα μεταδώσει το Σάββατο την ομιλία του πρωθυπουργού, αναλαμβάνοντας το τιμόνι της παρουσίασης η δημοσιογράφος, Λίνα Δρούγκα, ενώ την Κυριακή που θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, τον ρόλο του παρουσιαστή θα αναλάβει ο Αντώνης Φουρλής.

Οι εκπλήξεις όμως από το «Μεγάλο» κανάλι δεν τελειώνουν εδώ, αφού στη συνέντευξη Τύπου, ο σταθμός θα εκπροσωπηθεί από τον Χρήστο Τσιγούρη ο οποίος πέρα από τα Μέσα που θα εκπροσωπήσει θα καλύψει και το Mega.

aftodioikisi.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog