Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Aνακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ για τον προαστιακό

- Advertisement -

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων, βασισμένη στις επιστημονικές μελέτες του ΟΣΕ, καθώς και στην μελέτη αναγκαιότητας που έχει εκπονήσει μελετητικό γραφείο για λογαριασμό του Δήμου..
ώστε να διεκδικήσει την πραγματοποίηση του έργου της έλευσης του Προαστιακού στο Λουτράκι, με τερματικό σταθμό στην οδό Αιγαίου, ενστερνίστηκε το πάγιο αίτημα του συνόλου σχεδόν των φορέων της Δήμου μας και πάλεψε μαζί με τους τρεις Βουλευτές του νομού, (από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το Γενάρη του 2015 μακριά και κόντρα σε οικονομικά συμφέροντα), να επικαιροποιηθεί και να χρηματοδοτηθεί η μελέτη, ώστε να είναι άμεσα εφαρμόσιμη για την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου.

Η εξαγγελία της Κυβέρνησης για την υλοποίηση του έργου μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Δικαιώνει πλήρως τον αγώνα, τον δικό μας, αλλά και αυτό των πολιτών και των φορέων του Λουτρακίου, τα τελευταία χρόνια!

Ωστόσο οι συγκεκριμένες εξαγγελίες, δεν επαναπαύουν την Οργάνωσή μας, αφού θα συνεχίσουμε τον αγώνα, μέχρι την τελική επίτευξη του στόχου που είναι και απαίτηση του συνόλου σχεδόν της τοπικής κοινωνίας, με τη υλοποίηση της έλευσης του Προαστιακού στο Λουτράκι ως την οδό Αιγαίου. Όπως ζητά και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας με τρεις σχετικές αποφάσεις του, εκ των οποίων και η 89 / 2014 απόφαση (ομόφωνη).

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω μια απορία! Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει ανακοινώσεις ή μόνο αυτές θέλετε να προβάλλετε και τις αναρτάτε στο site ; Αλλο κόμμα δεν βγάζει ανακοινώσεις;

  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Μ, ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ;ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

  3. Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει τα εγκλήματα του Τσίπρα στην χώρα διότι έσωσε τους πολίτες από τον άδικο ΕΝΦΙΑ, έδιωξε τους δανειστές, γέμισε τα ταμεία από τις γερμανικές αποζημειώσεις, επανέφερε τους μισθούς στα επίπεδα του 2009, ενώ ανέβασε τον κατώτατο στα 751 ευρώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog