Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Eurobasket 2017: Λιθουανία – Ελλάδα με στόχο το όνειρο

- Advertisement -

Η εθνική ομάδα προκρίθηκε στους 16 του Ευρωμπάσκετ 2017 και σήμερα Σάββατο το βράδυ στις 21:30,  καλείται να αποδείξει πως έχει το μέταλλο και έχει αφήσει πίσω της όλα τα κακώς κείμενα του Ελσίνκι….

Η ομάδα του Κώστα Μίσσα παίζει το μέλλον της στην διοργάνωση κόντρα στην Λιθουανία, η οποία είχε κατακτήσει την 1η θέση του 2ου ομίλου που είχε γίνει στο Τελ Αβίβ. Ο αντίπαλος της «επίσημης αγαπημένης» έχει πραγματοποιήσει πειστικές εμφανίσεις στο τουρνουά και μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αποστολή που έχουν οι διεθνείς στην Κωνσταντινούπολη.

Το θετικό για την ελληνική ομάδα είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς και ο Γιάννης Μπουρούσης προπονήθηκε κανονικά και είναι στην διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού. Από την άλλη, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας υποφέρει από ενοχλήσεις στην μέση και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την «μάχη» με την Ελλάδα.

Σε περίπτωση που η εθνική ομάδα καταφέρει να κάνει την… υπέρβασή της και πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, τότε θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι της Κροατίας με την Ρωσία.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog