Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ στην Κόρινθο και στο Λουτράκι : O Νο 1 εκπαιδευτικός όμιλος στις ξένες γλώσσες ! (video)

- Advertisement -

Ο όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ με 28 χρόνια εμπειρία , 28 χρόνια αξιοπιστία και πρωτοπορία , 28 χρόνια διεθνές κύρος, η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ μας, ..
αποτελεί την πρώτη επιλογή όσον αφορά στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και πληροφορικής, πλέον εντάσσει στις υπηρεσίες της μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα όπως :

Μαθήματα Δημιουργικής απασχόλησης τα παιδιά ζωγραφίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, κατασκευάζουν, μαγειρεύουν και όλα αυτά αποκλειστικά και μόνο στα Αγγλικά.


Μαθήματα εκπαιδευτική Ρομποτικής, όπου οι μαθητές μας ανακαλύπτουν τον κόσμο της μηχανικής μέσω της πληροφορικής. Τα παιδιά διασκεδάζοντας αποκτούν γνώσεις Φυσικής, Τεχνολογιών, Μηχανικής και Μαθηματικών

Μαθήματα κιναισθητικής μέσω ελκυστικών δραστηριοτήτων ώστε να παιδιά να μπορούν να καλλιεργούν επιτελικές δεξιότητες και οπτικό-κινητικό συντονισμό, μνήμη, προσοχή, συμπερασματική σκέψη καθώς και να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους στα μαθηματικά και τη γλώσσα.


Μαθήματα Μελέτης Δημοτικού, με το αποκλειστικό σύστημα μας, την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών και με δίωρη καθημερινή προετοιμασία, ο μαθητής γυρνάει στο σπίτι διαβασμένος , αποκτά γερές βάσεις και μαθαίνει να διαχειρίζεται το χρόνο του.

Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Κορίνθου οι καθηγητές είναι πάντα παρόντες και διαθέσιμοι να προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση.


Για την επαναλειτουργία μας σας προσφέρουμε :


20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και υπηρεσίες

Προνομιακές τιμές των βιβλίων στα επίπεδα από Junior A έως Elementary C

Σας καλούμε να  δείτε και εσείς από κοντά το ανανεωμένο και ζεστό περιβάλλον της σχολής μας, να γνωρίσετε τους ανθρώπους στους οποίους σας καλούμε να εμπιστευθείτε τη μόρφωση των παιδιών σας και τη δική σας, για να σας παρουσιάσουμε τα καινοτόμα πρόγραμμα μας.

 Έτσι θα διαπιστώσετε όλους τους λόγους για τους οποίους ο Όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ® επέστρεψε στην Κόρινθο και αποτελεί σήμερα την 1η Δύναμη στην εκπαίδευση.

Επισκεφθείτε στη σελίδα μας στο facebook εδώ 

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Κόρινθος
Περιάνδρου 38-40
Τηλ.: 27410 76340
korinthos@eurognosi.info

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Λουτράκι
Μεγάλου Αλεξάνδρου 12
Τηλ.:27440 67022

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog