Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φιλική νίκη για τα κορίτσια του Ποσειδώνα στην Καλαμάτα (εικόνες)

- Advertisement -

Ο νεοφώτιστος στην Α2,Ποσειδώνας Λουτρακίου, επικράτησε με 2-3 σετ του Μεσσηνιακού στην Καλαμάτα, στο πρωτο φιλικό της χρονιάς ενω η ρεβάνς θα γίνει το επόμενο Σάββατο στο Λουτράκι…
Η ομάδα του Λουτρακίου  φαίνεται πως θα είναι από τα ισχυρά χαρτιά του ομίλου στο φετινό πρωτάθλημα

 Το Λουτράκι του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έδειξε περισσότερο έτοιμο παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα αξιόλογο νεανικό σύνολο, που έχει ως βάση την ομάδα των νεανίδων η οποία κατέλαβε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στην Καλαμάτα μάλιστα δεν πήγαν οι διαγώνιος Ελσα Κωστάμη και η πασαδόρος Παναγιώτα Δέδε

Για την ομάδα του Ποσειδώνα αγωνίστηκαν οι Μονάντερα, Πατουχέα, Μπαχλαβά, Θώδη, Γαϊτάνου, Μιχαλά, Μπεκιάρη, Βλαχοπούλου και Μπρεζετού 

Για τον αγώνα η διοίκηση του Καλαματιανού συλλόγου ανέφερε σε δελτίο Τύπου:..

«Η αγωνιστική περίοδος του Βόλεϊ ξεκίνησε και επίσημα με τον πρώτο φιλικό αγώνα της Ομάδος μας.Σήμερα το μεσημέρι  αγωνίστηκε με την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο Κλειστό της Παραλίας.

Ήταν ευκαιρία για τους δύο προπονητές την κ. Σουρή και τον κ. Ανδρεόπουλο να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, αφού χρησιμοποίησαν όλες τις αθλήτριές τους.

Για την ιστορία ο Ποσειδών Λουτρακίου νίκησε με 2-3 σετ και για τον Μεσσηνιακό αγωνίστηκαν οι Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Χειλαδάκη, Χάσκου, Πασσιά, Παυλέα, Φωτεινάκη, Ζερίτη, Μπαξιβανάκη, Πατρινέλη, Καράμπελα, Ζερδεβά.

Αρκετοί θεατές βρέθηκαν, παρά την αβάσταχτη ζέστη και υγρασία, και παρακολούθησαν τον αγώνα.

Ευχαριστούμε τους διαιτητές κ.κ. Χανδρινό και Τσουμελέα και την γραμματέα κυρία Βογοπούλου που βοήθησαν στην διεξαγωγή του. Το επόμενο φιλικό θα γίνει στο Λουτράκι το προσεχές Σάββατο.»
     

 Φωτό: taklin.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog