Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οριστική διακοπή του αγώνα dragster που θα γινόταν χτες εξαιτίας του θανάτου του 21χρονου Δημοσθένη Αποστολίδη

- Advertisement -

Ο νεαρός αναβάτης  έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια δοκιμών στην πίστα των Σερρών όταν έπεσε με σφοδρή ταχύτητα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα…

Η οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού πενθεί ένα από τα παιδιά της, τον Δημοσθένη Αποστολίδη από τo Κάτω Άσσο Κορινθίας, που «έφυγε» σήμερα το μεσημέρι, έπειτα από πτώση που είχε με την μοτοσυκλέτα του και κάτω από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.
Το χρονικό του δυστυχήματος
Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι. Ο γνωστός στους αγώνες Dragster αναβάτης και με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, ξεκίνησε την προσπάθεια (δοκιμαστικά) πάνω στην μοτοσυκλέτα του, μία Suzuki Hayabusa και στην ανανεωμένη ευθεία (για αγώνες Dragster) του αυτοκινητοδρομίου των Σερρών. 
Δείτε εδώ 

Με επίσημη ανακοίνωση της η λέσχη ΛΕ.Ο.Ν.Ε. έκανε γνωστό πως ο 4ος πρωταθληματικός γύρος του πρωταθλήματος dragster δεν θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου εξαιτίας δυστυχήματος  του αθλητή Δημοσθένη Αποστολίδη. 
Η ανακοίνωση 
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΛΕ.Ο.Ν.Ε. μετά το ατύχημα του αθλητή Αποστολίδη Δημοσθένη πουΗ διοργανώτρια λέσχη ανακοίνωσε την οριστική διακοπή του αγώνα…δυστυχώς απέβη μοιραίο αποφάσισε την οριστική διακοπή του 4ου πρωταθληματικού αγώνα προς ένδειξη πένθους και ηθικής. Εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του αθλητή καθώς επίσης και στην οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικότερα του DRAGSTER που σήμερα χάσαμε ένα νέο και πολλά υποσχόμενο μέλος».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog