Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κάποιοι χρυσοπληρώθηκαν, αλλά… οι αφίσες έμειναν στις κολώνες

- Advertisement -

Πέρασε το καλοκαίρι με τα πανηγύρια και τις μουσικές εκδηλώσεις ανά την Κορινθία και αφού αυτοί «πέρασαν καλά», πήραν τα ωραία τους λεφτά και τις «αρπαχτές» τους, οι διαφημιστικές αφίσες έχουν μείνει ακόμα στις κολώνες για να δείχνουν πόσο…
Ευρωπαίοι είμαστε τελικά. Σε ποιο βαθμό η ατιμωρησία μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αδιαφορία και χυδαιότητα. Πόσο απολίτιστοι μπορεί να είμαστε αν μας αφήνουν ανενόχλητους να μολύνουνε το περιβάλλον μόνο και μόνο για να τραβήξουμε κόσμο σε μια εκδήλωση.

Και δεν είναι μόνο αυτό το κακό… Αυτά τα χοντρά χαρτιά των αφισών κάποια στιγμή με τις βροχές θα ξεκολλήσουν και θα πέσουν στο δρόμο. Αλλά θα βουλώσουν πιθανότατα και κάποια φρεάτια. Μην αναρωτιόμαστε λοιπόν μετά, γιατί πλημμυρίζουμε τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Γι΄ αυτό πλημμυρίζουμε. Από τις αφίσες, τα σκουπίδια που πετάμε έξω από τους κάδους και από τα σκουπίδια που πετάμε καθημερινά στο δρόμο.

Και τώρα βέβαια πρέπει να επέμβουν οι Δήμοι και να καθαρίσουν όσο γίνεται πιο σύντομα δρόμους και φρεάτια που ίσως είναι βουλωμένα. Να απασχολήσουν υπαλλήλους και να πληρώσουν εργατοώρες, επειδή, ενώ υπάρχει νομοθετικό καθεστώς, δεν τολμούν να επιβάλλουν πρόστιμα στους υπεύθυνους των αφισοκολλήσεων. Και δεν τολμούν για λόγους πολιτικού κόστους! Αυτό είναι σχεδόν δεδομένο. Δεν θέλουν αντιπαράθεση και γι΄ αυτό διαιωνίζεται ένα πρόβλημα απόλυτης βλακείας, ασχήμιας και επικινδυνότητας σε μια χώρα κι έναν νομό που θέλει να λέγεται πολιτισμένος!!

Γ.Ρ.

ΠΗΓΗ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog