Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

AO Λουτράκι: Εναρξη της σχολής ποδοσφαίρου

- Advertisement -

Έγινε χθες Δευτέρα στις 16:00 στο Sport Camp στο Λουτράκι η επίσημη έναρξη των προπονήσεων (τα αγωνιστικά τμήματα των ομάδων Νέων και Παίδων, είχαν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις τους από τα τέλη Αυγούστου)…
Οι νέοι αθλητές, χωρίστηκαν σε τμήματα, ανάλογα με την ηλικία αλλά και την ικανότητα τους από το τεχνικό επιτελείο της Σχολής Ποδοσφαίρου και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση, ενώ οι γονείς ενημερώθηκαν από την διοίκηση του συλλόγου για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Ταυτόχρονα ξεκίνησε η δοκιμή του νέου ρουχισμού της Σχολής, ώστε εντός της επόμενης εβδομάδας όλοι οι αθλητές να έχουν εφοδιαστεί με το απαραίτητο υλικό.

Τους γονείς / κηδεμόνες και τους αθλητές υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Καναβός Θωμάς, το διοικητικός υπεύθυνος της Σχολής κ. Φίλης Τάσος, η Γενική Αρχηγός κ. Βλάχου Ελένη και ο Έφορος του συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. κ. Λογοθέτης Κων/νος και φυσικά οι προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου κ. Νούλας Γιάννης Τεχνικός Διευθυντής & Προπονητής της ομάδας Νέων (Κ15), Πέτρου Σωκράτης – Προπονητής της ομάδας Παίδων (Κ13), Τζούμπας Σταύρος – Προπονητής της Κ11 (Προαγωνιστικό Τμήμα), Σιώκος Ηλίας – Προπονητής της Κ9, Τσορμπατζίδης Σταύρος – Προπονητής της Κ7, Γωνιάδης Γιάννης – Προπονητή της Κ6.

Οι αθλητές και οι γονείς μετά την συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης και την προπόνηση τους, είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν διάφορα εδέσματα και αναψυκτικά που προσφέρθηκαν από τον χορηγό του συλλόγου, την εταιρεία catering Δειπνοσοφιστές, τους οποίους και ευχαριστούμε για την ευγενική τους προσφορά.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog