Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στη φάκα η σπείρα που τρομοκρατούσε όλη την Κορινθία

- Advertisement -

Στην εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας, υπεύθυνης για 140 διαρρήξεις, κλοπές και ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, προχώρησαν χθες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου μετά από συντονισμένη επιχείρηση…
 Για τα εν λόγω πρόσωπα έχουν γίνει μηνύσεις από τα θύματα αλλά και αυτεπάγγελτα. Τα μέλη της σπείρας αποτελούνται από 7 ΡΟΜΑ, ηλικίας 18-20 ετών. Πραγματοποιήθηκε ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρέθηκαν στα κλοπιμαία, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον ανακριτή με περιθώριο τριών ημερών για την απολογία τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Το φαινόμενο της εγκληματικότητας έχει εισβάλλει στη καθημερινότητα των πολιτών που ζουν και εργάζονται με το άγχος της δράσης ατόμων ή οργανωμένων σπειρών με στόχο τους ίδιους και τα σπίτια τους.

 Χαρακτηριστικό είναι πως σε χωριά όπως στο Αγιονόρι, οι πολίτες έχουν αναλάβει την προστασία των περιουσιών τους με περιπολίες στις εισόδους του χωριού, κρατώντας τα κυνηγετικά τους όπλα, ενώ και στην περιοχή των Εξαμιλίων η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη καθώς οι κάτοικοι τις περιοχής έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους σε φρούρια, με την εγκατάσταση συναγερμών και σιδεριών.

Πρόσφατα οι ίδιοι οι κάτοικοι κυνήγησαν παρόμοιους δράστες στο Στεφάνι και τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν άρον – άρον την περιοχή τους.

Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, τις οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν, οι αστυνομικοί πραγματοποιούν σημαντικές επιχειρήσεις για την καταστολή και πρόληψη της εγκληματικότητας με ό,τι μέσα διαθέτουν.

ΠΗΓΗ

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog