Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ : Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στην Κόρινθο και στο Λουτράκι

- Advertisement -

Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, η μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο σήμερα, με σχεδόν 90 εκπαιδευτήρια σε λειτουργία, 620 καθηγητές και περίπου 3.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση, έρχεται τώρα κοντά σας και εγκαινιάζει τα δύο νέα του φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στην Κόρινθο και το Λουτράκι! …

  Το νέα μας φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ που θα λειτουργήσουν σύντομα και στην πόλη σας θα βρίσκονται: 

  Στην Κόρινθο: στην οδό Περιάνδρου 38 – 40 (στον πεζόδρομο), στον 1ο όροφο.   Στο Λουτράκι: στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 12, στο ισόγειο. 

  Οι νέοι μας επίσημοι συνεργάτες, στους οποίους εμπιστευόμαστε τη διεύθυνση σπουδών των νέων φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κορίνθου και Λουτρακίου, είναι δύο πολύ αξιόλογοι και έμπειροι εκπαιδευτικοί παιδιών και εφήβων, ο κύριος Γιώργος Μπίσδας,                    (Μαθηματικός / Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ρομποτικής) και η κυρία Όλγα Ρόζμαρι Μπεκιάρη, (Γλωσσολόγος / Καθηγήτρια Ξ.Γ).

  Εδώ θα πρέπει να σας αναφέρουμε ότι η κεντρική διοίκηση της εταιρίας μας ανέθεσε την εκπροσώπηση του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στους ανωτέρω καθηγητές της πόλης σας, μετά από έρευνα και αξιολόγηση υποψήφιων συνεργασιών που ανήκουν στον ευρύτερο εκπαιδευτικό χώρο της Κορινθίας.

  Όλοι εμείς, η κεντρική διοίκηση του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, τα ακαδημαϊκά και διοικητικά στελέχη της εταιρίας μας και οι καθηγητές μας, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα τους εκπαιδευτική δραστηριότητα και καλό ξεκίνημα για την νέα σχολική χρονιά 2017 – 2018!

  Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας απευθύνουμε μια πρόσκληση:   Επισκεφθείτε μας, για να διαπιστώσετε και εσείς από κοντά πόσο ζεστό και φιλόξενο είναι το περιβάλλον μάθησης και να γνωρίσετε τους ανθρώπους στους οποίους σας καλούμε να εμπιστευθείτε τη μόρφωση των παιδιών σας!

  Εμείς, θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε από κοινού το πρόγραμμα φροντιστηριακής υποστήριξης που σας ταιριάζει καλύτερα, παρέχοντας εκπαιδευτική ποιότητα και τιμές που μόνο ένας μεγάλος φροντιστηριακός όμιλος μπορεί να προσφέρει!


  Πληροφορίες και εγγραφές για τα προγράμματα των μαθημάτων μας: 
  Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κορίνθου και Λουτρακίου


 Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944290111 και 6974257118  


 info@diakrotima.gr / www.diakrotima.gr 

  Για τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ®, οι Γενικοί Διευθυντές,  Θεόδωρος Καλαϊτζίδης Αναστάσιος Σκιαδόπουλος

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ και στη σελίδα μας στο facebook εδώ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog