Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ήρθε κι έφυγε σαν «σίφουνας»…

- Advertisement -

Και ξαφνικά, μια ωραία πρωία, -χθες συγκεκριμένα-, κάνει την εμφάνισή του στο Κέντρο Μεταναστών της Κορίνθου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας. ..
Κανείς δεν ξέρει το παραμικρό, ούτε από τους τοπικούς άρχοντες, ούτε υπήρξε καμία ειδοποίηση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Υπήρχαν όμως κάμερες, είτε της δημόσιας τηλεόρασης, είτε ιδιωτικές, άγνωστο για ποιο λόγο. Το μόνο που… αποθανατίσαμε εμείς οι Κορίνθιοι ήταν μια φωτογραφία της στιγμής την ώρα της εξόδου του από το κέντρο κι αυτό από το σούσουρο που προκλήθηκε λόγω της «αναστάτωσης» των πολλών περιπολικών και των υπουργικών οχημάτων.

Πρόκειται για τη συνέχεια τέτοιου είδους επισκέψεων που γίνονται «στα σκοτεινά» με πρώτο «διδάξαντα» τον συνονόματο του κ. Τόσκα, τον Ν. Δένδια. Εμείς απλά θα αναρωτηθούμε, -ξέροντας ότι δεν θα πάρουμε καμία απάντηση-, τα εξής:

-Είχε ενημερωθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και ο Δήμαρχος Κορινθίων στα όρια των οποίων υφίσταται το Κέντρο Μεταναστών;

-Δεν αφορά αυτό το μείζον θέμα του Κέντρου την τοπική κοινωνία και τους τοπικούς φορείς;

-Γιατί δεν έκανε καμία δήλωση, έστω στη δημόσια τηλεόραση-, κατά την αποχώρησή του;

Γιατί αυτός ο τρόπος εμφάνισης και αποχώρησης «εν κρυπτώ», παρουσία μόνο του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, μας βάζει να κάνουμε και διάφορες άλλες σκέψεις. Μήπως σκέφτεστε κάτι άλλο κ. υπουργέ για το Κέντρο Κράτησης και μας το κρατάτε για έκπληξη; Γιατί και αυτό το Κέντρο όπως είναι σήμερα, εν μία νυκτί έγινε και χωρίς καμία προειδοποίηση. Και, ω τι σύμπτωση, και εκείνη την περίοδο πριν γίνει Κέντρο Μεταναστών, είχαμε κάτι «περίεργες» και πολύ σύντομες επισκέψεις στο πρώην στρατόπεδο. Υποθετικές σκέψεις κάνουμε πάντα….

ΠΗΓΗ

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν τον ψηφίσαμε για να. μας φέρουν τους αλλοδαπούς φοβόμαστε να κυκλοφορούσαν όπως παλιά δεν μας προστατεύει κανένας έλεος χάσαμε την ηρεμία μας πίστευα ότι ήταν ο καλύτερος πολιτικός που είχε πέρασει. Πρέπει να τους στείλει έξω δεν αντέχει η Ελλάδα αλλο ευχαριστώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog