Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι:Παρέμβαση αναγνώστη για τα διόδια

- Advertisement -

Eποχή οικονομικής κρίσης,και για να ερθει στο Λουτρακι,ενας επισκεπτης από την Αθηνα,….
σε μια διαδρομή τριών τετάρτων της ωρας περιπου,πληρώνει..τρείς φορές διόδια,και το ίδιο συμβαίνει και στην επιστροφη (Αττικη οδος,Ελευσινα,Ισθμος).Aυτο εχει ως αποτελεσμα,ενα ποσοστο επισκεπτων,να μην επιλεγουν την πολη μας,για μια μονοημερη εκδρομη ή για μια επισκεψη το Σαββατοκυριακο,χειμωνα-καλοκαιρι.Μηπως είναι καιρος ο Δημος μας να αντιδρασει σε αυτην την κατασταση ; Γιατι το να χανει επισκεπτες μια λουτρόπολη για να κερδιζει χρηματα ο “χ-ψ” εργολάβος,ειναι το λιγοτερο τραγελαφικό !!!

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πιο ωραίο είναι ότι για να πάει κάποιος από το ένα μέρος του Δήμου του στο άλλο (Αγ.Θεόδωροι – Λουτράκι) πρέπει να πληρώσει 1,80. Εκτός αν επιλέξει την παλιά επικίνδυνη οδό.

  2. Φίλε άκου 1) τα διόδια Αθήνα Κόρινθο είναι δυο και όχι τρία . 2 ) Αυτά τα ίδια διόδια χρονολογούνται από το 1965 περίπου. Εσύ τώρα το κατάλαβες ? 3) Εσύ πρέπει σίγουρα να είσαι σίγουρα Μητσοτακικός ή από το συνονθύλευμα της Φώφης . Αλλά είπες και μια αλήθεια . Αθήνα Λουτράκι 45 λεπτά !!!!!!!!!!!!

  3. Ρε 11 21 είσαι πολύ κουτας και άμα είναι από 1965 τη πρέπει δηλαδή να τα κάνουμε και αρχαία? Άμεσος στο πολιτικό την κουβέντα δεν πρέπει ποτέ να μειωθούν?

  4. Ηθελα να ξερα τα δυοδια που ειναι ουτε 10 λεπτα πριν το Λουτρακι τι στο καλο εξυπηρετουν και γιατι δεν τα εβαλαν πιο κατω μετα τον Ισθμο..

  5. Ξυπνάτε ρεεε. Το πρόβλημα είναι το χάος που επικρατεί στην πόλη μας. Και για αυτό είναι δύο οι υπευθυνοι: Ο Δήμος και ο ΕΜπορικός κόσμος που πιέζει τον Δήμο να μην χάσουν τα κεκτημένα τους.
    Τα διόδια δεν είναι πρόβλημα και η απόδειξη είναι το Ναύπλιο που πηγαίνει κόσμος απο την Αθήνα και πληρώνει και ακόμη ένα στο Σπαθοβούνι.
    Εαν δεν μπουν κανονες στην λειτουργία της πόλης δεν θα γίνει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Κανόνες που θα σέβονται οι ίδιοι οι πολίτες και επιπλέον χρειαζόμαστε και αστυνόμευση.
    Δε παει άλλο. Ελπίζω η νέα Διοικητής να πάρει τα μέτρα της με την ηλιθιότητα του καθενός.
    Ξυπνάτε ρεεεεεεεεε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog