«Επιστροφή στον απόλυτο παλαιοκομματισμό και στην εξάρτηση των πελατειακών σχέσεων σηματοδοτεί η κοινή αντίληψη των πολιτικών, που υπηρετούν την εξαγγελία έργων, τις βαρύγδουπες δηλώσεις, τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και το μηδενικό αποτέλεσμα….

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών έχει από παλιά μάθει να τάζει έργα, χωρίς ποτέ να απαντήσει στους Κορίνθιους γιατί ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας δεν κατάφερε να υλοποιήσει τεχνικά προγράμματα ετών, ούτε κατά 20%, ενώ είχε εξασφαλισμένα τα χρήματα από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη. Δεν απάντησε γιατί, όταν εγκατέλειψε την Κορινθία για να θέσει υποψηφιότητα ως Περιφερειάρχης, δεν είχε να επιδείξει ούτε ένα έργο το οποίο κατά τη θητεία του είχε προχωρήσει.

Η αλλαγή νοοτροπίας που ευαγγελιζόταν η Κυβέρνηση του Σύριζα ταυτίζεται με την πολιτική συμπεριφορά, τακτική και δράση του κυρίου Γενικού Γραμματέα και άλλων στελεχών της Κυβέρνησης;

Οι βουλευτές του Σύριζα τι έχουν να πουν για αυτή την ανοίκεια στάση;

Δεν πιστεύουμε ότι αυτή η συμπεριφορά εκφράζει τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα, εκτός αν όλα αυτά υποδηλώνουν άλλο, κρυφό από τους πολίτες ρόλο, που να έχει ανατεθεί από τον κ. Σπίρτζη στον κ. Δέδε.

Σε ότι αφορά τις αόριστες εξαγγελίες και τον «πακτωλό» χρημάτων που συνεχώς εξασφαλίζει ο Γενικός Γραμματέας για την Κορινθία και την Πελοπόννησο, καθώς και τις ευχαριστίες από την πλευρά του Δημάρχου Κορινθίων, η Περιφέρεια Πελοποννήσου με ένα ξεκάθαρο πολιτικό λόγο δηλώνει ότι αυτές τις πολιτικές αντιλήψεις τις χαρακτηρίζει ως οπισθοδρόμηση του πολιτικού συστήματος και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να τις εξαφανίσει καθώς είναι επικίνδυνες για τους πολίτες».