Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιμελητήριο Κορινθίας: O Δημήτρης Μπίτζιος στη μάχη των εκλογών στο πλευρό του Δημ. Ραψωματιώτη

- Advertisement -

Οι εκλογές για το Επιμελητήριο Κορινθίας, έφτασαν. Πριν απο καιρό δεχόμενος ισχυρές πιέσεις απο πολλές πλευρές είχα δημόσια ξεκαθαρίσει ότι με ενδιαφέρει το Επιμελήτήριο αλλά τις τελικές μου αποφάσεις θα τις π[άρω στα μέσα Σεπτεμβρίου…

Ηρθε λοιπόν η στιγμή. Οποιον Κορίνθιο επιχειρηματία, επαγγελματία, έμπορο και να ρωτήσεις θα σου απαντήσει: “Ποιό Επιμελητήριο; Που το είδαμε τόσα χρόνια να σταθεί κοντά μας στις δυσκολίες;;;;” Και αυτή είνα η αλήθεια.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας εξάντλησε την φροντίδα του σε λίγους επιχειρηματίες που κινούνται πέριξ της διοίκησης και όλοι οι άλλοι έμειναν έξω απο ΕΣΠΑ, χρηματοδοτήσεις και κάθε είδους βοήθεια που είχε δυνατότητα να δώσει.

Η διοίκηση του κ.Νανόπουλου για 8 χρόνια δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματα των επιχειρηματίων αλλά είχε το μυαλό της στην κατάληψη του δημαρχείου της Κορίνθου και που να μείνει καρός για τους εμπόρους που δυνοπαθούν απο την κρίση. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΣΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ.

Κανένας Κορίνθιος επιχειρηματίας δεν πρέπει να λείψει απο την μάχη αυτή γιατί είναι η ζωή μας και η ζωή των οικογενειών μας. Οι επιχειρήσεις μας κλείνουν η μία μετά την άλλη. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ.

Κατεβαίνω υποψήφιος στο συνδυασμό “Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα” με επικεφαλής τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας, έτσι ώστε να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια για την επανεκκίνηση της τοπικής μας οικονομίας, με ειλικρίνεια, νέες ιδέες-προτάσεις, όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά!

Για ένα Επιμελητήριο το οποίο θα αξιοποιεί τις νέες ιδέες και τεχνολογίες για την καθημερινότητα του πολίτη, θα στηρίζει ενεργά την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και θα είναι φιλόξενο, και λειτουργικό για ΟΛΟΥΣ.

Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης που ήταν ενεργός πριν τις εκλογές και θα παραμείνει και μετά απο αυτές. Δεν είναι κομήτης στον επιμελητηριακό χώρο.Είναι ένας προσιτός άνθρωπος που έχει ιδέες και δύναμη να αναγεννήσει το Επιμελητήριο Κορινθίας. Δεν έχει μαζί του κόμματα, συμφέροντα και δεν βρίσκεται ΚΑΝΕΙΣ πίσω του.

Αγωνίζεται και ο ίδιος όπως όλοι μας για την επιβίωση των επιχειρήσεων του. Ο δικός μας άνθρωπος. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Δημήτρης Μπίτζιος

Επιχειρηματίας

Χιλιομόδι 11 Σεπτεμβρίου 2017

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog