Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Σεβασμιώτατος κ. Διονύσιος στην Περαχώρα για το 40ήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου Στάθη Κλουκινιώτης

- Advertisement -

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Επιμνημόσυνη δέηση (40ήμερο μνημόσυνο) για τον αείμνηστο Ευστάθιο Κλουκινιώτη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Καντερέ Κορίνθου,..
τελέστηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 στον  Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Περαχώρας,  Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ.κ. Διονύσιου.

Μεγάλος αριθμός  συγγενών, συγχωριανών, γνωστών και φίλων τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Στάθη, υιού του Ιερέως π. Σπήλιου Κλουκινιώτη, οι οποίοι με κατάνυξη, θλίψη αλλά και συγκίνηση παρακολούθησαν, τόσο την Αρχιερατική Θεία Λειουργία όσο και την επιμνημόσυνη δέηση, ενώ αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Διονύσιου προς τους πιστούς.

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Θεός ας αναπαυσει το Στάθη!!
    Ολα τα αλλα περισσευουν.το ιδιο και η εμφανιση του μητροπολιτη που "τιμησε" την Περαχωρα με την παρουσια του (2η φορα στα τοσα χρονια που ειναι μητροπολίτης Κορινθου)!!!
    Τον πονο που εχουν αυτοι οι γονεις δεν μπορει να τον νιώσει κανεις μας!!
    Ξεριζωθηκαν οι ψυχες τους!!

  2. ΠΑΙΔΙΆ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΗΤΕ ΤΩΡΑ..ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ Ο ΜΙΚΡΌΤΕΡΟΣ ΞΆΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog