Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γαλάζιοι μαυρογιαλούροι το παίζουν από τώρα «υποψήφιοι βουλευτές»!!!

- Advertisement -

Έχουν έτοιμο και το σενάριο για το πως θα αξιοποιηθούν εάν δεν εκλεγούν βουλευτές…

Το φαινόμενο που πρωτοεμφανίστηκε το 1989, όταν η ΝΔ του Κων/νου Μητσοτάκη φαινόταν ότι θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ του Α. Παπανδρέου, το φαινόμενο που συνεχίστηκε το 2004 επί Κώστα Καραμανλή και το 2012 επί Αντώνη Σαμαρά, όταν και τότε φαινόταν ότι θα κερδίσει τις εκλογές το κόμμα της ΝΔ, άρχισε να εμφανίζεται και πάλι.

 Μια σειρά από πολιτευτές και υποψήφιοι βουλευτές παρουσιάζουν τους εαυτούς τους σίγουρους στις λίστες της ΝΔ(!), χωρίς να έχουν μιλήσει με κανένα από τη ΝΔ!

 Μάλιστα διαρρέουν πως έχουν πάρει το «ΟΚ» του ιδίου του Κ. Μητσοτάκη και μάλιστα προχωρούν ακόμα παραπέρα την εσωκομματική τους δράση!

 Έχουν επεξεργαστεί από τώρα στο μυαλό τους το σενάριο της επόμενης ημέρας. Λένε δεξιά και αριστερά ότι εάν δεν εκλεγούν βουλευτές έχουν από τώρα εξασφαλίσει μια θέση στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα είτε ως διοικητές οργανισμών είτε ως Γενικοί Γραμματείας υπουργείων!!!

 Μιλάμε για απίθανα πράγματα που συμβαίνουν στο κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ας ελπίσουμε ότι θα τους μαζέψει κάποιος από την Πειραιώς…

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξυδι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ !!! Ασχοληθείτε εκεί μέσα να βρείτε πού έχουν κρυφτεί οι (δήθεν) ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ,συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν πάνε στην πετρελαιοκηλίδα ή τί έγιναν τα παιδιά που λιποθυμούσαν στα σχολεία και πού βρήκαν επι ΣΥΡΙΖΑ φαγητό και αφήστε τα υπόλοιπα!!!
    Πού πήγαν εκείνα τα ωραία άρθρα για τους ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ που ανεβάζατε κατα καιρούς; Σταμάτησαν ξαφνικά επί ΣΥΡΙΖΑ;

  2. Αρε Κούλη ! Ίδιος ο πατέρας σου είσαι ! Μοιράζεις αβέρτα θέσεις ! τις Καρέκλες δεν μας είπες που θα βρεις αφού δεν θα Κυβερνήσεις !Με πατσάδες άπλυτους θα σε πάρουνε . Και στην Κορινθία έχεις τάξει σε πολλούς μνηστήρες .

  3. 11:58 μ.μ. προτιμας τσιπρα εσυ, ετσι? Τον τσιπρα που διοριζει καρανικες και ολο το σοϊ των Κουρουμπλη, Αρβανιτη, τους γκομενους της Σβιγγου και της Δουρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog