Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017 :Πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων

- Advertisement -

Στo πλαίσιo της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO 2017, διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αργολίδας πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων ως εξής:..

B2B με 15 επιχειρηματίες από διαφορετικές χώρες, οι οποίοι ενδιαφέρονται για ελληνικά προϊόντα κυρίως του κλάδου της διατροφής, αλλά και για  τους κλάδους  επαγγελματικού εξοπλισμού, εναλλακτικών μορφών ενέργειας, Information Technology  και συσκευασίας. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον εκθεσιακό χώρο της Πελοπόννησος ΕΧPO στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου. (Κτίριο Φραγκίστα, 4ο χλμ Άργους- Ναυπλίου)

Προσωπικές συναντήσεις με τους εμπορικούς ακολούθους της Ελλάδας σε Aμερική, Σερβία, Πολωνία και Ιαπωνία, σχετικά με όλα τα αντικείμενα δραστηριοτήτων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου  10π.μ.-2μ.μ.

Προσωπικές συναντήσεις με τον κ. Παπαστεργιόπουλο,  εκπρόσωπο της  Enterprise Greece και Διευθυντή Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 10π.μ.-2μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης* «ΛΥΣΗ», διοργανώνουν, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 5.30 μ.μ,  ενημερωτική εκδήλωση, στο πλαίσιο της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»  στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων της έκθεσης, κτίριο Φραγκίστα, (4οχιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου).
Η παρουσίαση του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών και η ενημέρωση του θεσμού της διαμεσολάβησης είναι από τα βασικά θέματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια της εκδήλωσης.
Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr


2η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Η Αργολίδα υποδέχεται τη δεύτερη διοργάνωση της Έκθεσης “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, την Έκθεση που προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης & προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.
H Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ετοιμάζεται το 2017 για μια ακόμη επιτυχημένη και μεγάλη διοργάνωση, όπου στόχος μας είναι η καθιέρωση του θεσμού και η ανάδειξη της Έκθεσης ως μια διοργάνωση ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.
Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» πραγματοποιείται από τις 27 Σεπτεμβρίου ως την 1η Οκτωβρίου 2017 στην Αργολίδα, στο κτίριο Φραγκίστα.
Περισσότερες πληροφορίες στην www.peloponnisosexpo.gr

ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΕΠΤΑΜΗΝΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΙΟΥΛΙΟΥ


Εντός των ετήσιων στόχων που έχουν τεθεί για το 2017 με το Πρόγραμμα Οικονομικής Πολιτικής κινούνται τα φορολογικά έσοδα του προϋπολογισμού το επτάμηνο Ιανουάριος – Ιούλιος 2017 όπως προκύπτει από την Έκθεση Διακύμανσης των Φορολογικών Εσόδων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Ειδικότερα προβλέπεται ότι, με βάση την εξέλιξη τους στο επτάμηνο, τα φορολογικά έσοδα θα καλύψουν το 100,79% του ετήσιου στόχου που είχε τεθεί αρχικά με τον προϋπολογισμό του 2017 και το 99,97% του αναθεωρημένου αυξημένου στόχου.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2017 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2012, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΕΛΚΑ
Μείωση 1,5% παρουσιάζουν οι τιμές στα είδη τροφίμων και μη αλκολούχων ποτών τον Ιούλιο 2017 σε σχέση με τον Ιούνιο 2012, παρά τις σημαντικές αυξήσεις στη φορολογία των τροφίμων (ΦΠΑ και ειδικοί φόροι κατανάλωσης), οι οποίες έχουν απορροφηθεί από τις επιχειρήσεις του κλάδου (λιανεμπορικές εταιρείες και προμηθευτές), όπως προκύπτει από την επεξεργασία των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ). Η εικόνα αυτή καταγράφεται και στις απόψεις των καταναλωτών για τις τιμές στις αλυσίδες σουπερμάρκετ σύμφωνα με την ετήσια πανελλήνια έρευνα καταναλωτών σουπερμάρκετ, με δείγμα 2.000 ατόμων. Σύμφωνα με το ΙΕΛΚΑ, ποσοστό 65% των ερωτηθέντων αξιολογεί θετικά τις τιμές στα σουπερμάρκετ και δηλώνει ικανοποιημένο, ενώ το 35% είναι λίγο ή καθόλου ικανοποιημένο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog