Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπάχαλο, υποθερμίες και πανικός στο EURO CROSS THE CANAL

- Advertisement -

” Ντροπή μετά την σημερινή ημέρα, να κάνετε τέτοιο post!
Δε θέλω να αναφερθώ ξανά σε αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω, αν και πολύ θα το ήθελα, απλά θέλω να προσθέσω …

1. τα mail επιβεβαίωσης και ενημέρωσης που δεν πήραμε ποτέ και σας ψάχναμε στα τηλέφωνα, με μηνύματα (fb, mail, κιν.)

2. Γνωστή μου που είχε δηλώσει συμμετοχή και μετά από το παραπάνω ψάξιμο που ανέφερα σας βρήκε και της είπατε ότι είναι στη λιστα, πήγε σήμερα και δεν υπήρχε το όνομα της, ούτε είχε το βραχιολάκι και επέλεξε τελικά να πέσει για να μην χάσει την εμπειρία.

3. το ότι πριν τον αγώνα μας κάνατε μια εισαγωγή και μεσα στα άλλα μας είπατε και το τι να κάνουμε αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια του αγώνα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ! Αν δεν το γνωρίζατε είχαν έρθει άνθρωποι από το εξωτερικό! Πήγε ένας φίλος μου και τους το επισήμανε και έψαχναν άτομο για να το κάνουν μετάφραση! Όταν μπήκαμε στα καραβάκια ακουγόταν από μακριά η μετάφραση!

3. Τα νερά είχαν αλλάξει φορά ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ! Μπορούσαμε μέσα σε όλη την καθυστέρηση που υπήρξε, να καθυστερούσαμε μια ώρα ακόμα και να κάνουμε τον αγώνα με εκκίνηση από την άλλη πλευρά. Ακόμα, υπολόγιζαν πως τα νερα θα αλλάξουν περίπου 13:00, και η εκκίνηση από 10:30 έγινε 11:55, άρα εξ’ αρχής σας ήταν γνωστό ότι χρονικά δεν μας έπαιρνε.

4. Μαρτυρία φίλου μου στην γέφυρα, ο οποίος καθόταν δίπλα από άνθρωπο της οργάνωσης που είχε γουοκι τοκι, άκουσε να λέει πως τα νερά αλλάζουν και η απάντηση από το γουόκι τόκι ήταν ‘’τώρα έχουμε ξεκινήσει’’

5. Οι υπεύθυνοι όσο το μπάχαλο, οι υποθερμίες και ο πανικός ήταν σε εξέλιξη είχαν εξαφανιστεί και είχαν αφήσει μόνο μικρά παιδιά εθελοντές να μοιράζουν μπανάνες και μετάλλια, λέγοντάς μας πως δεν γνωρίζουν που είναι οι υπεύθυνοι και ότι θα τους βρούμε με κάτι μπλούζες μπλε (σε αυτό το σημείο τώρα με τις μπλούζες τις μπλε .. μη πω και τίποτε άλλο).

6. 45 λεπτά περίμεναν οι πρώτες ομάδες ανθρώπων που τους έστειλαν πίσω τα ρεύματα για να ξεκινήσει το πούλμαν γεμάτο.

Μιλάμε για μια καθαρή αρπαχτή ανίδεων. Ντρέπομαι και θλίβομαι πραγματικά για αυτά τα δίποδα, γιατί άνθρωποι δεν είναι, που εξευτελίζουν τον τόπο μου για προσωπικό τους όφελος.
Και σαφώς τα χρήματά μας αν όχι διπλά, θα τα πάρουμε πίσω.”

Αυτά έγραψε η συγκεκριμένη αθλήτρια…
Δείτε τη σχετική δημοσίευση στη σελίδα στο facebook CROSS THE EURO CANAL

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog