Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σοκ στην Περαχώρα!Βρέθηκε γάτα χτυπημένη από ψαροντούφεκο!

- Advertisement -

Μια είδηση σοκ διαβάσαμε στην σελίδα της κτηνιάτρου Μαρίας Μπελιβάνη στο Λουτράκι…

 Κτηνιατρείο Μπελιβάνη Μαρία, Veterinary office 
*Γάτα πεταμένη σε υπόνομο και τρυπημένη από ψαροντούφεκο…* Μεγαλείο ανθρωπιάς και καλοψυχίας το 2017 στην Περαχώρα Λουτρακίου… ? Συγχαρητήρια… Παρακαλώ όποιος είδε ή άκουσε ο,τιδήποτε ας επικοινωνήσει μαζί μου. Σήμερα θα κάνω καταγγελία στην αστυνομία. Θα κρατήσω ανωνυμία. Η γατούλα ζει και θα κρατηθεί μέχρι να αναρρώσει… Ευχαριστώ την πυροσβεστική και τους τοπικούς φιλόζωους που ευαισθητοποιήθηκαν και την απεγκλώβισαν. τηλ.2744110075, 6945331638

Προσοχή ακολουθούν σκληρές φωτογραφίες!

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι κανίβαλοι Θεέ μου, αν κάνουν αυτό σε ένα ζωάκι που δεν τους έχει πειράξει φαντάσου τι θα κάνουν σε άνθρωπο αν τους ενοχλήσει.

  2. Είμαστε μια κοινωνία με πολύ υψηλά πρότυπα τελικά.
    Την άλλη φορά κάποιος "πολιτισμένος" είχε κόψει τα ποδαράκια στο κουτάβι (θυμάστε ;;). Τώρα πάλι κάποιος πολιτισμένος σημαδεψε το γατάκι!!!
    Επίσης κάποιοι π΄λι εξαιρετικά πολιτισμένοι χλεύαζαν την μητέρα του Φύσσα που δολοφονήθηκε από χρυσαυγίτες και ταυτόχρονα τον Μπακογιάννη που δολοφονήθηκε από εξτρεμιστές.
    Παρόμοια υψηλού επιπέδου αισθήματα για συνανθρώπους μας και ζώα.
    Είμαστε ευτυχείς για αυτή την κοινωνία που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας ;;

  3. ΣΙΓΆ ΤΟ ΣΟΚ ΌΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΣΒΡΟ ΣΛΩΤΟΜΕΝΕΣ ΓΑΥΕΣ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΙΛΆΤΕ…ΟΙ ΓΆΤΕΣ ΈΧΟΥΝ ΤΌΣΑ ΜΙΚΡΌΒΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΔΚΟΤΩΣΟΥΝ ΈΝΑ ΠΑΙΔΊ ΝΑ ΑΠΟΒΆΛΕΙ ΜΙΑ ΈΓΚΥΟΣ ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΟΖΩΗ;

  4. εσυ 3¨42 πρεπει σιγουρα να επισκεφτείς καποιο γιατρο να σε κοιταξει γιατι τα μικροβια που κουβαλας χωρις να τα εχεις κολλησει από καπου σου εχουν πειραξει τον εγκεφαλο ! λυπάμαι εν ετει 2017 να ακουω τέτοιες βλακείες!!λυπάμαι πολύ!

  5. Ο ενήλικας ή το παιδί που βασάνισε την γάτα είναι σίγουρο πως έχει ψυχολογικά προβλήματα (τον 3:42 δεν τον απασχολεί αυτό παρά μόνο τα μικρόβια της γάτας… ξέχασε να πει ότι γρατζουνάνε κιόλας). Όποιος γνωρίζει ποιος είναι και δεν μιλάει (γιατί πόσα ψαροντούφεκα υπάρχουν σε αυτήν την γειτονιά ρε παιδιά) είναι συνένοχος και ότι προκύψει στο μέλλον έχει ευθύνη και αυτός. Γιατί στο μέλλον ο ενήλικας ή το παιδί αυτό μπορεί να πράξει κακό σε κάποιο παιδί, σε κάποιον άνθρωπο (μεγαλύτερο κακό από τα μικρόβια 3:42). Και όποιος επικροτεί και δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές είναι συνυπεύθυνος για τις πράξεις αυτών των ανθρώπινων κτήνων. Απλή ψυχολογία ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog