Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έκτακτη συνεδρίαση της ΕΠΣ Κορινθίας για το θάνατο του ποδοσφαιριστή

- Advertisement -

Αμέσως μετά την τραγική είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της ομάδας της Λυκοποριάς συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κορινθίας,…
εκφράζοντας την οδύνη της για τον άδικο χαμό του 32χρονου, ενώ ταυτόχρονα η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων πήρε αποφάσεις σχετικά με το συμβάν. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βλάση Καρβέλα, ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ, για τον απροσδόκητο θάνατό του κατά την διάρκεια Ποδοσφαιρικού Αγώνα μεταξύ των Σωματείων ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ -ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων αποφάσισε τα κάτωθι:

Κατάθεση Στεφάνου
Παρουσία Μελών του Δ.Σ στην νεκρώσιμη ακολουθία.
Αναβολή Κλήρωσης Γ΄ Κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 25.9.17 ώρα 18.00.
Αναβολή προπονήσεων Προεπιλογής Μικτών Ομάδων
Αναβολή του αγώνα 2ης Αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ-ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 2ης Αγωνιστικής που είναι προγραμματισμένοι για την 30/9 και 1/10/2017».

Μ. Τσιχριτζής: Είμαστε συντετριμμένοι

Τη θλίψη του για τον άδικο χαμό ενός νέου παιδιού και αθλητή εξέφρασε μιλώντας στο Moriasnews ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Μιχάλης Τσιχριτζής. Μεταξύ άλλων σημείωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια… Είμαστε όλοι συντετριμμένοι για το τραγικό περιστατικό και το κλίμα είναι πολύ βαρύ. Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου προς τους συγγενείς του ποδοσφαιριστή. Σαν ΕΠΣ Κορινθίας πήραμε κάποιες αποφάσεις στην έκτακτη συνεδρίαση που είχαμε. Πριν 3 χρόνια, παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν από κάποιους, υποχρεώσαμε τις ομάδες να έχουν οπωσδήποτε γιατρό στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως και έγινε. Προχωράμε ήδη το θέμα της ασφάλισης όλων των ποδοσφαιριστών της Κορινθίας κι έχουμε κάνει ήδη τη σχετική προκήρυξη. Το ζητούμενο για μένα και για όλο το Δ.Σ. είναι, να μην υπάρξει ποτέ στο μέλλον παρόμοιο περιστατικό. Και πάλι εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια»…

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στον αγώνα Περαχώρας Διμηνιου ποδοσφαιριστής της φιλοξενουμενης ομάδας παρουσίασε αρρυθμίες και ταχυκαρδίες
    Αντικαταστάθηκε πήγε στο νοσοκομείο με σημαντική καθυστέρηση από τους υπεύθυνους της ομαδας του και έμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο.
    Ο ποδοσφαιριστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα red bull

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog