Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΔΕΝ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙ ΕΦΕΤΟΣ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

- Advertisement -

Ανακοινώνεται στο ευσεβές πλήρωμα της Θεοσώστου Επαρχίας μας ότι εφέτος την 3ην Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας άγει τα ονομαστήριά του, δεν θα εορτάσει, λόγω….

της συμμετοχής του στις εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία συγκαλείται από 3ης έως και 6ης Οκτωβρίου 2017 στην Αθήνα.

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο όμως την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, θα τελεσθεί κατά τα ειωθότα, Ιερά Αγρυπνία κατά την διάρκεια της οποίας θα εκτίθενται τα Ιερά Λείψανα του Αγίου προς προσκύνηση και αγιασμό όσων επιθυμούν να συμπροσευχηθούνκατ᾿ αυτή υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, ο οποίος θυσιαστικά αναλώνεται υπέρ της δόξης του Τρισαγίου Θεού, της Αγιωτάτης μας Εκκλησίας και της πνευματικής οικοδομής του θεόθεν εμπεπιστευμένου Ποιμνίου του.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog