Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι : Δημοτικό Συμβούλιο (Β΄μέρος).. Τι είπε ο Λογοθέτης-Γκιώνης-Παύλου (video-pics)

- Advertisement -

Ο κ. Λογοθέτης απάντησε για την περίπτωση της ΔΑΕΤ και το Πρόγραμμα Εξοικονομώ. Τα όσα είπε ο κ. Γκιώνης αποτελούν ένα περίεργο απαράδεκτο αμοραλλισμό μέσας στο δημοτικό συμβούλιο…



Αν δεν καταλάβατε είπε ότι ο κ. Γκιώνης είναι ένας μεγάλος ψεύτης με απλά λόγια και μάλιστα για να καταλάβετε τι εννόησε ο κ. Λογοθέτης ο αμοραλιστής δεν υπολογίζει ηθικούς φραγμούς.
Κανείς δεν αντέδρασε στους χαρακτηρισμούς του….προφανώς δεν κατάλαβαν τι είπε.. (?? !!)

Ο κ. Ασημακόπουλος ρώτησε για την απόφαση του ΣΔΙΤ και ποια πολιτικη έχει ο Δήμος.

Απάντησε ο Δήμαρχος ότι έχουμε αποφασίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα αυτό. “Και σεις κ. Μουζάκη πήγατε τρεις φορές, πήγαινε ο κ. Πέρρας στη θέση σας και εκπροσωπούσε τη δική σας δημοτική αρχή”. Απάντησε για το Πρόγραμμα Εξοικονομώ. “Αυτό το πρόγραμμα έπεσε έξω γιατί η Κυβέρνηση αποφάσισε να κόψει το πρόγραμμα και να διαθέσει τα ποσά στα Νοσοκομεία.”
Απάντησε επίσης στον κ. Πέτρου θεόδωρο για τα ποδήλατα και ανέλυσε πόσο κόστισαν και γιατί και τι σημαίνει η μηνιαία συντήρηση.
“Προσωπικά δεν τα ήθελα τα ποδήλατα αν με ρωτήσετε. Ο Ελληνας δεν περπατάει, δεν κάνει ποδήλατο”.

Σε ότι αφορά το Cross the Euro Canal δήλωσε ότι περιμένει να μιλήσουν πρώτα οι διοργανωτές και μετά θα μιλήσει.
“Πρέπει να μας αναγνωρίσετε ότι όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις που έχουν γίνει στο Δήμο μας είναι επιτυχημένες. Δεν είχαμε καμμία ανάμειξη στη συγκεκριμένη διοργάνωση”.

Για το θέμα της κοπής των 45 δέντρων στα Ισθμια ο κ. Παύλου είπε ότι το θεωρεί “μεγάλη οικολογική παρέμβαση. . Δεν καταλαβάινω τι πάμε να κάνουμε. Δεν είναι αστεία τόσα δέντρα, εδώ μιλάμε για ένα δέντρο, και το ένα πολλά είναι.Δεν πρέπει να βιαζόμαστε να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις. Πρέπει να γίνει ΦΕΚ οπωσδήποτε , να γίνουν τροποιήσεις. Πάντοτε η μόνιμη επωδός της υπηρεσίας είναι  μόνο το ΦΕΚ αλλάζει με ΦΕΚ”
   

Ακούστε τα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog