Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνέντευξη Δ.Ραψωματιώτη στο Axion : Απευθυνόμαστε μόνο στους Επιχειρηματίες (video)

- Advertisement -

Στο Axiontv και στο δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης, ο Επικεφαλής της «Επιχειρηματικής Συνεργασίας για το Αποτέλεσμα» Δημήτρης Ραψωματιώτης, ..
λίγες μόνο ώρες μετά και την επίσημη ανακοίνωση της ημέρας των εκλογών από το Επιμελητήριο Κορινθίας και την απόφαση της εκλογικής επιτροπής για τη μια κάλπη σε όλο το νομό. «Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 10 Δεκεμβρίου με μια κάλπη που θα στηθεί στο Επιμελητήριο.

Σας μεταφέρω την απόφαση της εκλογικής επιτροπής. Προσωπική μου άποψη είναι πως η επιτροπή θα πρέπει να λειτουργήσει με κριτήριο την εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών», σημείωσε ο κ.Ραψωματιώτης καταδικάζοντας παράλληλα την υπερβολή που έχει δοθεί στο ζήτημα με προτάσεις που μιλούν ακόμα και για κάλπες σε όλες τις έδρες των δήμων.

Το πλήθος των συνδυασμών, η συμμετοχή των επιχειρηματιών, η απλή αναλογική και το ενδεχόμενο συνεργασιών αλλά και οι κομματικές στηρίξεις, αποτέλεσαν αντικείμενο ερωτήσεων προς τον Υποψήφιο Πρόεδρο.

Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης κατέθεσε την πεποίθησή του πως δεδομένης της πληθώρας των συνδυασμών η συμμετοχή  θα ξεπεράσει τους αριθμούς της προηγούμενης αναμέτρησης, σημείωσε πως ο ίδιος πρεσβεύει την ενότητα και τις συνεργασίες, ενώ ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως η δική του προσέγγιση είναι μονάχα προς τους επιχειρηματίες.

«Εμείς αναφερόμαστε μόνο στους επιχειρηματίες και στήριξη ζητάμε μόνο από αυτούς Οι πολιτικοί είναι φίλοι μας, όμως οι ρόλοι θα πρέπει να είναι διακριτοί. Είναι λάθος να επιτρέπουμε στα κόμματα να εμπλέκονται σε αυτές τις διαδικασίες, να δεχόμαστε τις κομματικές ομπρέλες. Εμείς , αν χρησιμοποιήσουμε ομπρέλες, γιατί θα είναι και χειμώνας, θα φροντίσουμε να είναι άσπρες.»

Ζητήματα οικονομικής διαχείρισης στο Επιμελητήριο αλλά και επιμόρφωσης, ήταν ένας ακόμα σημαντικός άξονας της συζήτησης. «Η εικόνα του Επιμελητηρίου θα πρέπει να είναι πεντακάθαρη. Εμείς δεν ερχόμαστε με την φιλοσοφία του Εισαγγελέα αλλά και δε θα συγκαλύψουμε. Κάθε νέα Διοίκηση ελέγχει τι παραλαμβάνει, αυτό θα κάνουμε και εμείς και όπου χρειαστεί θα παρέμβουμε» ξεκαθάρισε ο Υποψήφιος Πρόεδρος, ενώ διευκρίνισε πως ο ρόλος του Φορέα και του Προέδρου είναι εκείνος της στήριξης των επιχειρήσεων, δηλώνοντας ουσιαστικά για πολλοστή φορά την πρόθεσή του το Επιμελητήριο να γίνει το «σπίτι» του Επιχειρηματία, προσφέροντας μεταξύ άλλων επιμόρφωση και εξειδίκευση στα μέλη του.

Μιλώντας για τον συνδυασμό και τα επόμενα βήματά του, ο Δημήτρης Ραψωματιώτης εστίασε στο γεγονός πως μέχρι και σήμερα, η Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα είναι ο μόνος συνδυασμός  που έχει ανακοινώσει τόσα ονόματα υποψηφίων, προβάλλει θέσεις και προτάσεις και δεν αρέσκεται σε κινήσεις εντυπωσιασμού και αντεγκλήσεων. Βέβαια, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη βεβαιότητά  του πως σύντομα όλοι θα εστιάσουν στην ουσία αυτών των εκλογών

.« Η όποια ένταση δημιουργηθεί θεωρώ πως θα είναι μόνο πριν τις εκλογές. Μετά από αυτές θα λειτουργήσουμε με ενότητα, με σύνεση και με ένα στόχο να προχωρήσουμε μπροστά. Γιατί την επόμενη ημέρα, θα είμαστε σίγουρα μόνοι μας! Ήδη βλέπω ότι η ενταση καταλαγιάζει. Οι επιχειρηματίες θα φέρουμε τα πράγματα στο ρυθμό που εμείς θέλουμε και, στο τέλος, ο καθένας θα βρει το ρόλο που θα μπορέσει να προσφέρει στο Επιμελητήριο.»

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Δ. Ραψωματιώτη  στο youtube του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» στον κάτωθι σύνδεσμο:

https://youtu.be/udO7AqQ6ybk

Βρείτε μας και στο facebook
πατώντας στο σήμα του συνδυασμού μας

Δ/νση : Εθνικής Αντίστασης 5, Κόρινθος, 2ος όροφος
τηλ. : 27440 74488
κιν. : 6944140130
e – mail: ep.synergasia@gmail.com
web :
www.rapsomatiotis.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog