Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πιο λαμπερά δεν γίνεται…Για την ομάδα του Αϊδινιώτη μιλάμε..!(pics)

- Advertisement -

Σε μια λαμπερή εκδήλωση στο εστιατόριο Dionysos Zonar’s, κάτω από το σύμβολο της Αθήνας, τον ιερό βράχο της Ακρόπολης,…
το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. επισημοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2017, τη συνεργασία του με τον χορηγό αθλητικής ένδυσης, την εταιρεία Champion.

Πλήθος κόσμου παρευρέθησαν στην παρουσίαση τιμώντας τον Γιάννη Αϊδινιώτη και την ομάδα του και χειροκρότησαν με αυτόν τον τρόπο τη νέα μεγάλη συνεργασία. Ο άριστης ποιότητας αθλητικός ρουχισμός που θα παρέχει η εταιρεία Champion θα ντύσει την ομάδα του Τριφυλλιού που θα παλέψει για τους τίτλους του Πρωταθλητή Ελλάδος και φέτος.

Θέμα συζήτησης στα “πηγαδάκια” της χθεσινής βραδιάς, το εξαιρετικό ρόστερ του Παναθηναϊκού σε όλες τις κατηγορίες αλλά και ο ενθουσιασμός και το πάθος που διακατέχει την ομάδα του Αϊδινιώτη για ένα ακόμα τίτλο. Το πρόγραμμα φυσικά περιελάμβανε βίντεο αλλά και oμιλίες από τις δύο πλευρές. Για τον Π.Α.Ο. ο Γιάννης Αϊδινιώτης τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι πάντα η κορυφή αλλά και οι διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και για αυτό θα παλέψουν και αυτό το χειμώνα. Από την πλευρά της Champion, η product manager στην Ελλάδα, κα Έλενα Αμπουρτζέλη μίλησε για το μέγεθος και το όνομα του Παναθηναϊκού σαν σύλλογος αλλά και την προσωπικότητα του Γιάννη Αϊδινιώτη, συστατικά που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για τη συνεργασία των δύο πλευρών, ενώ έκλεισε με την ευχή να δούμε και πάλι τον Παναθηναϊκό “Champion”.


http://panathinaikos1908.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog