Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Φώφη Γεννηματά στην Κόρινθο (video – φώτο)

- Advertisement -

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά μίλησε χθες Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στην κατάμεστη αίθουσα «ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ» στο Δημοτικό Θέατρο στην Κόρινθο…..Πλήθος κόσμου στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Κόρινθο η εικόνα σε καμία περίπτωση δε θύμιζε προηγούμενες συγκεντρώσεις.






 


  












πηγή-korinthostv.gr

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βλεπω γυριζουμε παλι πισω στις δεκαετιες του '7Ο και του '8Ο. Αντε τωρα παιδια επιστροφη και στα πρασινα και μπλε καφενεια που μας φερανε ολα τουτα σε αυτο το καταντημα, εσχατως φυσικα και με την… αγαστη 'συνεισφορα' των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ, για να μην… αδικουμε κανεναν.

  2. Την νεολαια φιλε, καταφεραν να την κανουν απολιτικ εως και ζαμανφου και ειναι και αυτο ενα απο τα δραματα τις σημερινης Ελλαδιτσας…

  3. Κατι το δημογραφικο και οι μειωσεις στις γεννησεις, κατι οτι στην πλειοψηφια τους οι σημερινοι νεολαιοι επιδιωκουνε να ξενετευτουνε σε χωρες του εξωτερικου μπας και εκει ζησουν λιγακι αξιοπρεπως, σε λιγα χρονια ο μεσος ορος ηλικιας των κατοικων στην Ελλαδα θα ειναι τα 80 χρονια!! Ειναι και αυτο ενα ακομη επιτευγμα των ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΣΥΡΙΖΑΝΝΕΛ…

  4. 4:39 μ.μ. πέθανα στα γέλια όταν άκουσα τον Γ… να λέει για σένα ότι αγαπούσες τον Ανδρέα περισσότερο από την Μιμή την ίδια!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog