Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνάντηση LTO με τους βουλευτές του Νομού μας (photos)

- Advertisement -

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Βουλευτών Νομού Κορινθίας με το Δ.Σ. του Οργανισμού την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου…

Η συνάντηση είχε ως θέμα  “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ, ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ”.


Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Βουλευτές Ν. Κορινθίας, κ. Χρήστος Δήμος, κ. Γιώργος Τσόγκας,κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο Δήμαρχος Λουτρακίου Π.-Αγ.Θ. κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Σπύρος Καραβούλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Παππάς, ο Γραμματέας, κ. Γιάννης Κόντης, ο Ταμίας κ. Δημήτρης Βλάσσης, τα μελη του Δ.Σ. κ. Ιωάννης Βραχάτης, κ. Φιλιππίδη Σοφία,κ. Ελένη Ζερβού, κ. Άννα Σιαγγανά, κ. Δημήτρης Λείσος και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κ. Γιώργος Ρουμελιώτης.

Οι Βουλευτές δεσμεύτηκαν να συμβάλλουν στην Τουριστική Ανάπτυξη του Δήμου Λουτρακίου, Π.-Αγ.Θ., εξετάζοντας την πιθανότητα διάθεσης κονδυλίων μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υιοθετώντας πρωτοβουλίες που θα δράσουν καταλυτικά στην επίλυση ζητημάτων.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιας και ο λογος για τα τουριστικα, με καποια απο τα ιστορικα ξενοδοχεια, μερικα εξ αυτων κτιριακα στολιδια του Λουτρακιου που τωρα δυστυχως ειναι κλειστα οπως το "Παλλας", το "Καρελλειον", το "Μον Ρεπο" το "Πευκακι", το "Ολυμπικ",το "Κοντης" στο κεντρο της πολης κλπ, τι θα γινει? Επισης το ξενοδοχειο "Χανικιαν" μπροστα στην θαλασσα των Αγιων Θεοδωρων θα επαναλειτουργησει? Αυτο το τελευταιο μαλιστα ειναι και ενα απο τα 2 μεγαλυτερα ολης της Κορινθιας.

  2. Οχι μονο στο Λουτρακι αλλα και σε αλλους προορισμους οπου ταξιδευανε καποτε εκει κυριως Ελληνες [ο λεγομενος εσωτερικος τουρισμος] εχουνε βαλει λουκετο ξενοδοχεια το ενα μετα το αλλο. Αντιθετως σε τουριστικους προορισμους οπου απευθυνονται κυριως σε ξενους και αλλοδαπους τουριστες τα ξενοδοχεια εκει χτιζονται ασταματητα το ενα μετα το αλλο. Αυτο το γεγονος δειχνει απο μονο του οτι ο τουρισμος πλεον στην χωρα μας ειναι αγαθο για τους Γερμανους, τους Αμερικανους, τους Αγγλους, τους Ολλανδους τους Γαλλους, τους Ιταλους, τους Σκανδιναβους, τους Ρωσους, τους Ουκρανους, τους Πολωνους, τους Εβραιους, τους Ρουμανους, τους Τουρκους κλπ και παντως οχι για τους Ελληνες στην ιδια τους την χωρα, δυστυχως…

  3. Το 'δυστυχως' παει στο οτι δεν μπορουνε να κανουνε πλεον οι Ελληνες διακοπες και οχι στο οτι μπορουν και χαιρονται τις ομορφιες τις χωρας μας κυριως οι ξενοι. Το ευτυχημα θα ηταν αν το αναγκαιο οσο και ιερο αγαθο των διακοπων αφορουσε ισοτιμα και τους Ελληνες αλλα και τους ξενους..

  4. ΕΠΙ ΤΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "ΠΕΥΚΑΚΙ" ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΗΣΗ. ΜΙΣΘΩΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΤΕ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog