Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Tώρα:Ατύχημα στα φανάρια στο Αλεξάνδρειο

- Advertisement -

Σύγκρουση δύο ΙΧ στα φανάρια στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό στον Ισθμό…

Παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης οι δυο οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους.

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ασχετοι οδηγοι ! ειναι τρελο να τρακαρεις στο Λουτρακι με τους δρομους αεροδιαδρομους ! τι να πω … οσοι δεν μπορουν να συμμορφωθουν με τον ΚοΚ …η δεν το εχουν με την οδηγηση για τους χ,ψ λογους … να καβαλανε γαιδουρακια για να μην σκοτωσουν εμας τους υπολοιπους !

  2. Είναι και οι έξυπνοι που περνάνε και με κόκκινο.. Προσωπικά Όταν περνάω φανάρια κοιτάω δεξια- αριστερά κι ας εχω πράσινο. Εκεί καταντήσαμε

  3. Μαλλον δεν εχεις περασει ποτε απο τη συγκεκριμενη διασταυρωση και δεν ξερεις τι σου γινεται ανωνυμε!Τα τελευταια χρονια εχουν γινει παρα πολλα ατυχηματα σε εκεινο το σημειο !Κατι που φαινεται οτι οφειλεται στον κακιστο συντονισμο των φαναριων.Αυτοι που ειναι υπευθυνοι για τη ρυθμιση τους ή ασχετοι ειναι ή εγκληματιες!

  4. Η ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ..ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΕΤΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ,,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΧΝΑ..ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ

  5. τις πινακιδες για την ταχυτητα κατα μηκος του ολου του δρομου τις βλεπετε η εχετε στραβομαρα ..τα χρωματα στα φαναρια τα εχετε μαθει η θελετε επανεξεταση διπλωματος? γιατι τοσα χρονια που περναω εγω βλεπω οτι μια χαρα ειναι ρυθμισμενα τα φαναρια και οι πινακιδες .. ασχετοι οδηγοι .Η ανευθυνοτητα ενος οδηγει σε τρακαρισμα να μην θρηνησουμε κανα ανθρωπο μονο .Αντε να αιτηθουμε να σας κανουν σηματα απο τη σεληνη ποτε να σταματατε και ποτε να στριβετε . τιποτε αλλο??? Ελεος !

  6. Επαναλαμβανω.Μαλλον δεν εχεις περασει ποτε απο κει ανωνυμε.Αλλιως θα εβλεπες τις καμερες παρακολουθησης στα φαναρια οπως ερχεσαι απο το Ζουμπεκα προς τον δρομο που οδηγει απο τον Ισθμο προς Λουτρακι.Για να υπαρχουν εκει μαλλον οι υπευθυνοι εχουν καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα με τα φαναρια της διασταυρωσης στο Αλεξανδρειο.

  7. αυτή η διασταύρωση πρέπει να ονομασθεί διασταύρωση συνάντησης ηλιθίων…πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος για να τρακάρεις εκεί…εγκληματικά ηλίθιος…..

  8. στο Λουτρακι δεν σταματαμε στο κοκκινο, στο stop,δεν φοραμε κρανος, παμε τα παιδια σχολειο δυο-τρια πανω στο μηχανακι με αντιθετα το δρομο,παρκαρουμε κλεινουμε το κεντρικο δρομο… και η μαγκια με τη γλωσσα να…

  9. 11.59 … καμερες παρακολουθησης? χα χα χα !εχεις βγει ποτε εξω απο τα ορια του Λουτρακιου ? αν οχι … μεινε μεχρι τα ορια του Ισθμου …γιατι εισαι επικινδυνος με τετοια αντιληψη! Γαϊδουρακι η ποδηλατακι προτεινω να καβαλησεις και εσυ . οι καμερες ενεργοποιουν τα φαναρια .. δεν βιντεοσκοπουν τι μπλουζακια φορας καθε φορα που περνας . Η σημανση ειναι πολυ σωστη επισης .Απλα δεν εχετε ιδεα απο ασφαλη και σωστη οδηγηση .ασε που με καλυψαν οι επομενοι στα σχολια ! το μονο που λυπαμαι ειναι οτι δεν υπαρχουν αρκετοι αστυνομικοι ωστε να στηνουν καθε μερα ρανταρ στην Λεωφορο Αθηνων, λεωφορο ποσειδωνος και περιξ …μπας και βαλουν μυαλο μερικοι σουμαχερ και για να μην θρηνησουμε θυματα .Ρανταρ και παλι ρανταρ !!! εστω και σταθερο ρανταρ .τσουυππππ φωτογραφια χαμογελαστε .. και ραβασακι στο σπιτι !

  10. Παλια που δεν υπήρχαν στο ίδιο σημείο φαναρια, γιατι δεν γινόντουσαν τρακάρισματα??!πρόσεχαν οι άλλοι πουερχόταν από του Ζουμπεκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog