Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Eξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις κλοπής ! Συνελήφθησαν ένας 17χρονος και ένας 20χρονος

- Advertisement -

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δεκατρείς (13)περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε καταστήματα και σε οικία, στο Λουτράκι Κορινθίας…

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (6.10.2017) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 20 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από το Μάιο του 2017 έως και χθες (6.10.2017), στο Λουτράκι Κορινθίας, είχαν διαπράξει δέκα (10) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε καταστήματα και σε οικία, καθώς και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε καταστήματα, από όπου αφαίρεσαν συνολικά χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α..

Επιπλέον, σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους, βρέθηκε μέρος των παραπάνω αφαιρεθέντων αντικειμένων και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, καθώς και μια σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οταν λεμε ημεδαποι 17 και 20 χρονών, εννοουμε γυφτοι απο τα εξαμιλια προφανως. Ενα τεραστιο μπραβο στην αστυνομία, και ας ελπισουμε οτι δεν θα ειναι ελευθεροι σε λιγο καιρο να συνεχισουν το εργο τος. Π.Ζ

  2. Ας το γραψουν οπως τους αρεσει "ρομα" δηλαδη εξευγενισμενα για αυτους που εχουν ρημαξει τον τοπο….Αλλα το σκετο "ημεδαποι" τους βολευει περισσοτερο!!!!

  3. Τα συγκεκριμένα παιδιά είναι παρά πολύ καλά παιδια…. Μπορεί να έχουν περάσει πολύ δύσκολα στα 13-14 τους χρόνια και να τα κάνουν αυτά αλλά δεν πάει να πει κάτι αυτό είναι τέλεια παιδιά από χαρακτήρα..

  4. βάλτε και φωτογραφίες ρε παιδιά, όχι τίποτα άλλο απλά όταν τους πετυχαίνουμε στο δρόμο να τους λέμε "καλημέρα" με "αγκαλιτσες"….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog