Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Mε 0- 1 ηττήθηκε στην έδρα του ο Α.Ο. Λουτράκι από τον ΑΠΟ Κερατσινίου

- Advertisement -

Μια σπουδαία -εξάποντη νίκη πετύχε η ομάδα του Κερατσινίου κόντρα στο Λουτράκι με 1-0 χάρις  στο γκολ του Παναγιώτη Καλογιάννη στο 60ο λεπτό…

Η ατυχία και η απειρια στοιχησαν την ήττα στον Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ στο χθεσινό παιγνίδι με το Κερατσίνι με 1-0 στο Θωδειο Στάδιο για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθληματος της Γ’εθνικής.

Μόνο κατά διαστήματα παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο που να ικανοποησε τους θεατές του αγωνα.

Οι μεν νεαροί γηπεδούχοι παίκτες είχαν τον ενθουσιασμό και την καλή ψυχολογια της θετικής πρεμιέρας, οι δε φιλοξενουμενοι την πείρα και το καλό στήσιμο τής ομαδας στο γήπεδο και πήραν την νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Καλογιάννη στο 62′.

Οι ορανιε εχασαν πολλές ευκαιρίες κυρίως με Λ.Στασινοπουλο, Γεωργίου, Γουλα και Γωνιαδη.

Όμως την μεγάλη ευκαιρία να σώσουν τον βαθμό της ισοπαλιας την εχασαν στις καθυστερησεις του αγωνα, όταν ο Γουλας είδε με απογοήτευση τη μπάλα να βρίσκει την συμβολή των δοκαριων του Μποτου!

Έτσι μετά από 7μιση λεπτά καθυστέρησης λόγω κοκορομαχιων μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων,  ο διαιτητής της συνάντησης σφυριξε την λήξη με την ομάδα του Κερατσινίου να φεύγει με το τρίποντο από το Θωδειο και τους πενήντα περίπου οπαδούς της να πανηγυρίζουν.

Ο ΑΟΛ δεν πρέπει να απογοητευεται από την ήττα αυτη, η ομάδα τώρα φτιάχνεται σιγά σιγά θα βρει την χημεία και την εμπειρία που της λείπει και φυσικά πάνω σε αυτό θα δουλέψει το προπονητικό δίδυμο Νουλα -Πέτρου. Σημειώνουμε ότι πρόεδρος της ομαδας του Πειραιά είναι ο γνωστός δ/ντης των φυλακών Κορυδαλλου Αντώνης Αραβαντινος, ενώ στην ομάδα παίζουν οι…Χριστοφοροι ,Πασαλιδης, πέρσι στην Κόρινθο 06 και Τσουβαλτσιδης στον ΠΑΣ Κόρινθος επί Γ’εθνικής.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ :Διασινος, Δ.Στασινοπουλος, Τσακα  (75′ Τσωκος ), Ντερτιλης, Τζορμπατζιδης, Στασινοπουλος Λ. Γουλας, Πετρίδης  (56’Σιωκος ), Γεωργίου  (56′ Δαλκαφουκης ), Γωνιαδης, Ζερβος. 

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΊΟΥ :Μποτος, Τσουβαλτσιδης, Σκεντεραι, Σιγαλας, Μπατης, Λιτσης, Ντουλιας  (90’Αγγελακης ), Γκιατης, Μπερνιδακης  (76′ Καρελης ), Πασαλιδης  (69′ Παπασπυρος ), Καλογιαννης  ( 87’Γιακουπι ).

            Βασίλης Δελής

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν ήταν υποχρεωτικά και οι 14 Λουτρακιώτες φίλε θα παίζαμε στο Γ Τοπικό.
    Καλούς παίκτες θέλουν οι ομάδες, όχι απαραίτητα ντόπιους.
    ΚΑΛΟΥΣ!

    Γιαυτό και οι μεγάλες ομάδες έχουν ξένους κυρίως παίκτες. Αν ήταν μόνο με Έλληνες κλάφτα Χαράλαμπε.

  2. Όποιος δεν έχει με τι να φαγωθεί τρώγεται με τα ρούχα του! Μην γκρινιάζετε κ κοιτάτε μπροστά. Παρά το γεγονός ότι το Κερατσίνι ήταν καλύτερο σε επίπεδο παικτών οι παίκτες μας προσπάθησαν κ πάλαιψαν το παιχνίδι στα ίσια! Αφήστε λοιπόν τα συμπλεγματο…λουτρακιώτικα κ νοηθήστε την ομάδα! Μας χρειάζεται όλους μαζί. Κ τα λουτρακιώτικα παιδιά ας μην βιάζονται. Μικρά είναι ακόμα, θα έρθει η ώρα τους σιγά – σιγά!

  3. Με τίποτα δεν είμαστε ευχάριστημενοι πια, αν έπαιζαν μόνο Λουτράκιωτες πχ και ήταν Α τοπικό θα έλεγαν βάλτε το χέρι στη τσέπη, τώρα είσαι Γ εθνική σταθερά τα τελευταία χρόνια δε παίζουν Λουτράκιωτες. Η πόλη του Λουτράκιου είναι μικρή σε πληθυσμό για ν αναδεικνύει 100 ταλεντα καθε χρόνο…. Όλοι είστε έμπειροι πια..

  4. 2.38 επειδή τα οικονομικά του Συλλόγου είναι περιορισμένα εκτός από την κριτική σου μήπως μπορείς να μας βοηθήσεις βάζοντας κι εσύ το χέρι στην τσέπη; Η ομάδα είναι της πόλης, εμπρός λοιπόν. Κάνε την αρχή, χωρίς παραμύθια…

  5. Μην τρεαλαθουμε τελειως με τους αμπαλους που σχολιάζουν.Για να μείνεις στην γ και να έχεις καλή πορεία το Κορινθιακό υλικό υπάρχει και είναι πολύ καλό.Τα παιδιά του ΑΟΛ κάνουν τα ίδια λάθη που έκανε παλιά το Λουτράκι

  6. Ολόκληρος Ολυμπιακός με τόσα εκ. κ υποδομές εφτασε στο σημειο να παιζει με 11 ξενους χωρις καν εναν Πειραιώτη κ ο …ποδοσφαιρογνώστης που μας αποκαλεί αμπαλους περιμένει από τον ΑΟΛ να παίζει με δικά του παιδιά από τον Νομό!!!Έλεος!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog