Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Λιμενικό Ταμείο και καταστηματάρχες “επιτακτική ανάγκη η αντιμετώπιση των μεδουσών” (βιντεο)

- Advertisement -

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Γιώργου Ρουμελιώτη, στη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας παραβρέθηκαν οι καταστηματάρχες της παραλίας..
και συζητήθηκαν στα θέματα προημερήσιας διάταξης το πρόβλημα των μεδουσών αλλά και των χρεώσεων των καταστημάτων..

Μετά από διαλογική συζήτηση ο Πρόεδρος τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει το νομοθετικό πλαίσιο που απαιτείται για την επίλυση των δύο θεμάτων

Για το θέμα των μεδουσών τονίσθηκε και από τις δύο πλευρές ότι είναι επιτακτική ανάγκη να τοποθετηθούν προστατευτικά δίχτυα κατά μήκος της παραλίας  αλλά και πάλι θα πρέπει να υπάρξει το απαραίτητο νομοθετικό πλαίσιο

Η κ. Πρωτοπαππά στην τοποθέτησή της είπε ότι Περιφέρεια πρέπει να μας εξασφαλίσει χρηματοδότηση

Δείτε τα βίντεο

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντοτε ίσχυε οτι οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τους θεσμούς θα πρέπει να μπορούν να στέκονται στο ύψος των απαιτήσεων. Στο Δήμο μας παρακολουθούμε το φαινόμενο να εκπροσωπούν εξειρετικά" τεχνοκρατικές" δραστηριότητες άνθρωποι με ανύπαρκτη κατάρτιση. Είναι σαν να αναθέτεις τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σου σε….δικηγόρο.
    Επίσης συνταξιούχοι να έχουν άποψη για τα προβλήματα των εν ενεργεία επαγγελματιών!!!!!!
    Ακόμη άνθρωποι με "μπλεγμένα" κατά νόμον οικονομικά να μιλούν για τήρηση της νομιμότητας!!!
    Δηλαδή μην απορούμε μετά γιατί ο Δήμος μας ΔΕΝ χαίρει καμίας σοβαρότητας από τις ανώτερες υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου.
    Δεν χρειάζεται να κάνω κανένα ειδικό σχόλιο ,απλώς παρακολουθήστε το βίντεο και μετά …….να πέσουμε όλοι μαζί σε κατάθλιψη γιατί ΜΟΝΟΙ μας τους εκλέξαμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog