Επιτέλους ! Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής της επαρχιακής οδού Περαχώρας – Λίμνης Ηραίου (φωτο-βίντεο)

2019-02-02T15:19:43+03:0012 Οκτ 2017 | 18:15|Κατηγορίες: ΤΟΠΙΚΑ|Ετικέτες: |0 Σχόλια

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον συντάκτη του παρόντος κατά τη σημερινή μετάβασή του στη Λίμνη Ηραίου Περαχώρας…

Πλησιάζοντας στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Περαχώρας-Λίμνης Ηραίου, διαπίστωσε ότι είχε τοποθετηθεί νέα σήμανση για εργασίες στο οδόστρωμα και κώνοι.

Πλησιάζοντας αντίκρυσε μηχανήματα έργων να έχουν ξεκινήσει εργασίες στο σημείο που τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους είχε σημειωθεί ρήγμα στο οδόστρωμα και είχε υποχωρήσει το χώμα στήριξης του οδοστρώματος.

Να σημειωθεί ότι 7 και 8 Αυγούστου 2017 είχαν λάβει χώρα δύο τροχαία ατυχήματα σοβαρών υλικών ζημιών, λόγω της επικινδυνότητας από την έλλειψη επαρκούς ορατότητας.
                       

Το παρόν ιστολόγιο, τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Αύγουστο, είχε αναρτήσει σχετικά ρεπορτάζ.
Ο συντάκτης επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστα Παντελέου, ο οποίος μας ενημέρωσε για την έναρξη των εργασιών, λέγοντας: ”Ο συγκεκριμένος δρόμος ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και πράγματι ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής στο κομμάτι του οδοστρώματος που υπάρχουν ρήγματα. Σε αρχικό στάδιο θα διαμορφωθούν νέες λωρίδες για την κυκλοφορία των οχημάτων ώστε να γίνουν οι εργασίες επισκευής με ασφάλεια”.

Βασίλης Καραπανάγος