Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριαθλου 2017 στο Λουτράκι

- Advertisement -

Περισσότεροι από 250 αθλητές πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, που διεξήχθη στο Λουτράκι την Κυριακή….

Ο αγώνας είχε επιπλέον χαρακτήρα Μεσογειακού Κυπέλλου και έδωσε βαθμούς στους πρώτους αθλητές στην παγκόσμια κατάταξη.

Να σημειώσουμε πως τα Εθνικά Πρωταθλήματα της Ελλάδας σε Τρίαθλο και Δίαθλο με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, είναι οι μοναδικές εγχώριες διοργάνωση με αναγνώριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου και οι οποίες δίνουν διεθνείς βαθμούς στους Έλληνες αθλητές με βάση τους οποίους γίνονται δεκτοί στις διεθνείς διοργανώσεις. Μόνο έτσι άλλωστε οι αθλητές μας έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση πρόκρισης στα παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλές είναι αυτές οι εκδηλώσεις δεν λέω, προάγουν τον αθλητισμό κλπ. Αλλά μήπως θα έπρεπε να γίνεται και σωστός σχεδιασμός; Με βάση ποιο σχέδιο αποφασίζεται κάθε φόρα που γίνεται μια τέτοια διοργάνωση να κλείνει ο κεντρικός δρόμος, η μοναδική πρόσβαση στην πόλη, και να αποκλειστούν όλοι οι κάθετοι δρόμοι εγκλωβίζοντας τους περιοίκους για τόσες ώρες χωρίς καμία ενημέρωση; Οι εναλλακτικές ήταν από ανεπαρκείς έως ανύπαρκτες και έχουν χαθεί πτήσεις, προγραμματισμένες υποχρεώσεις, εξετάσεις κλπ (αλήθεια ποιος αποζημιώνει σε αυτή τη περίπτωση;;;). Παρεμπιπτόντως οι κάθετοι δρόμοι είναι εντελώς παρατημένοι, με ελλιπή φωτισμό, σκουπίδια, ενώ σε κάποια σημεία κατά την έξοδο στον κεντρικό υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων λόγω της μη συντήρησης του πρασίνου. Πάρα τα αδρά δημοτικά τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας , η μόνιμη απάντηση του Δήμου είναι ότι δεν υπάρχουν υπάλληλοι και χρήματα. Οι προτεραιότητες του Δήμου όμως ήταν να βρεθούν υπάλληλοι και χρήματα για μια τέτοια διοργάνωση. Θα μπορούσαν να αναζητηθούν άλλες διαδρομές μας για να μην αποκλείονται βασικές οδικές αρτηρίες. Θα μπορούσαν να έχουν αξιοποιηθεί ο περιφερειακός, ο δρόμος του Καραντάνη, ή τα ωραιότατα μονοπάτια και αγροτικοί δρόμοι που υπάρχουν στην περιοχή μας αναδεικνύοντας και την ομορφιά του τόπου μας.

  2. Επειδή "τυχαίνει" να ήμουν εθελοντής στο τρίαθλο την Κυριακή 15/10 θα ήθελα να πληροφορήσω τον σχολιαστή παραπάνω ότι το τρίαθλο δεν είχε καμία σχέση με τον κεντρικό Ελ.Βενιζέλου και ειδικά τις καθέτους. Οι διαδρομές ήταν στην παραλία στο δρόμο μεταξύ παραλιακής και avenue (μπροστά από το εστιατόριο Ριγανι) καθώς και από το avenue μέχρι το συνεδριακό κέντρο (Αλεξάνδρειο) Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι η κατάσταση στους κάθετους δρόμους εντός της πόλης, η οποία ομολογουμένως είναι κακή, ουδεμία σχέση έχει με τη συγκεκριμένη αθλητική οργάνωση. Τώρα σε σχέση με τον περιφερειακό, τον δρόμο του Καραντανη, τους αγροτικούς κλπ. θέλω να πω ότι είναι δύσκολες διαδρομές για τα συγκεκριμένα αγωνιστικά ποδήλατα καθώς και τους ποδηλάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog