Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προσοχή: Ληστείες σε οικίες στην Κατουνίστρα Λουτρακίου

- Advertisement -

Σε τρία σπίτια εισέβαλλαν ληστές και μάλιστα μέρα μεσημέρι στην περιοχή Κατουνίστρα Λουτρακίου…Δεν έγιναν αντιληπτοί από κανέναν αφού κατάφεραν να υπνωτίσουν και τα σκυλιά…

Αρπαξαν ότι βρήκαν μπροστά τους και έφυγαν ανενόχλητοι..
Προσοχή λοιπόν !
- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τίποτε παράξενο επί διακυβερνήσεως Τσίπρα, που είχε κιόλας δηλώσει ότι θα διαλύσει το σώμα των ΜΑΤ. Γιατί η αστυνομία εν γένει να αποτελεί εξαίρεση? Διαλυμένη την έχει επίσης.

  2. Προστατεψτε τα σπιτια σας ! Οποιον βλεπετε που δεν ειναι της περιοχης να κοιτατε χαρακτηριστικα αυτοκινητου ρουχα κ φατσες ! Τηλεφ. στην αστυνομια .

  3. Θα είναι σίγουρα οι γύφτοι εεεεε συγνώμη η τσιγγάνοι εεεε συγγνώμη η Ρομά εεεεε συγνώμη οι ημεδαποί που κυκλοφορούσαν προ εβδομάδων με το κόκκινο αυτοκίνητο

  4. Τους έπιασαν και τους άφησαν ελεύθερους. Τον έναν γιατί ηταν ανήλικος και τον άλλον γιατί πλήρωσε. Το κακό είναι ότι ο νόμος απαγορεύει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους και της φωτογραφίας τους (προσωπικά δεδομένα, σου λέει). Έτσι εμείς δε γνωρίζουμε αν ο διπλανός μας που πίνει καφέ μαζί μας ή περπατάει στο δρόμο κοντά μας είναι κλέφτης και λωποδύτης. Ο ίδιος ο νόμος προστατεύει τους κλέφτες, τί να λέμε τώρα; Δεν υπάρχει ελπίδα Έλληνες!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog