Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Όταν έχεις παιδεία και αγαπάς το περιβάλλον !! Δείτε τι έκανε ένας Σουηδός για το Λουτράκι

- Advertisement -

Σε προηγούμενο άρθρο μας  Λουτράκι : Mια εθελοντική πρωτοβουλία που αξίζει συγχαρητήρια !!!!!!!!!!  ) αναφέραμε πως λίγοι φίλοι μια Κυριακή πρωί πήραν σκούπες και φαράσια και καθάρισαν τους Καταρράκτες Λουτρακίου..

Πιστοί πλέον στο ραντεβού τους κάθε Κυριακή πρωί στις 9 μαζεύονται εκεί και συνεχίζουν την καθαριότητα μέχρι να παραδώσουν αυτό το όμορφο μέρος καθαρό στους επισκέπτες του !

Την περασμένη Κυριακή τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη ! Ενας 77χρονος Σουηδός, ο οποίος ήρθε για διακοπές και επισκέπτεται την πόλη μας από το 1995 έμαθε για τις δράσεις των παιδιών και προσφέρθηκε να βοηθήσει







Ολα λοιπόν φίλοι μου είναι θέμα παιδείας, νοοτροπίας και αγάπης για το περιβάλλον

Ας παραδειγματιστούμε όλοι από το παράδειγμα αυτού του ανθρώπου, ο καθένας από μας ας σκεφτεί το λόγο μόνος του. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι !

Η συντακτική ομάδα του loutrakiblog υποκλίνεται σε αυτόν τον άνθρωπο και βεβαίως σε όλα τα παιδιά που είχαν αυτή την εθελοντική πρωτοβουλία !

Οπως λένε μόλις τελειώσουν στους καταρράκτες θα “πιάσουν” αλλού δουλειά !

Σας ευχαριστούμε  ΟΛΟΥΣ, όχι γιατί καθαρίσατε αλλά κυρίως γιατί αποδεικνύετε έμπρακτα την αγάπη σας για αυτό τον τόπο !!


Για κάποιους μπορεί να μην σημαίνει τίποτα η πρωτοβουλία σας, ίσως να κατηγορηθείτε κιόλας, ίσως να σας πουν και κορόιδα, ίσως πολλά…
Για μας αυτό που κάνετε είναι ΣΠΟΥΔΑΙΟ, έτσι απλά !





Χara

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Oι Έλληνες, λέει, έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού στον πλανήτη. Γιαυτό εδώ τί έχει να πει κανείς? Και ασφαλώς δεν αναφέρομαι στους λεβέντες που εθελοντικά καθάρισαν τους καταρράκτες με δική τους πρωτοβουλία, αλλά σε όσους δικαιολογούνταν στην προηγούμενη ανάρτηση πως πληρώνουν δημοτικά τέλη, άρα ας τα καθαρίσει η δημοτική αρχή (την οποίαν κάποιοι εξ αυτών ψήφισαν κιόλας).

  2. Προσυπογράφω Χαρά.
    Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής. Δεν υποκαθιστά το Κράτος ή τον Δήμο. Δρα συμπληρωματικά.

    Δείτε και αυτό εσείς που τα περιμένετε όλα από το Κράτος, τον Δήμο κλπ και χλευάζετε τα "κορόιδα" από τους καναπέδες και τα πληκτρολόγιά σας:

    http://www.kathimerini.gr/919456/article/periodiko-k/good-life/na-pas-ki-esy-de8elonths

  3. Θα έπρεπε αυτού του ανθρώπου να του επιστρέψουν τα δημοτικά τέλη σε ένδειξη σεβασμού προς αυτόν και ντροπής προς τον Δήμο…Κι έτσι λοιπόν θα συνεχίσουν να πίνουν το καφεδάκι τους οι Δ.Υ. σε γνωστό παραλιακό μαγαζί του Λουτρακίου, αφού 'μλκς' κατα αυτούς υπάρχουν. Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο.

  4. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

  5. ΑΣΧΕΤΟ, ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΑ. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΚΥΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ LOYTRAKIBLOG?

  6. Τριτσιμπιδα να κανουμε εθελοντισμο ναι να βοηθαμε .. οχι να κανουμε εμεις τον Δημο ομως ! Αλλιως να μου δωσουν το 1000 του δημοσιου υπαλληλου και θα σου κανω τον Δημο μεχρι και τον Ισθμο κουκλακι ζωγραφιστο.
    εγω δεν δεχομαι να κανω τον εργατη και τον χαμαλη και η αλλη με τα 12ποντα να σουλατσαρει σαν την μεριλιν ως σπουδαια προσωπικοτητα η ο αλλος να το παιζει αστερας του χολιγουντ !Ας πανε αυτοι να βαλουν φορμες και να καθαρισουν . Εγω καθαριζω την περιοχη μου δεν θα καθαρισω και τον υπολοιπο δημο επειδη εχουμε ανικανους εκπροσωπους.

  7. 2.58 που έκανες το ίδιο σχόλιο και σε άλλη ανάρτηση !!!!!
    Σε ενημερώνουμε ότι αυτή τη στιγμή δυο γυναίκες και τρεις άντρες αποτελούν τη συντακτική ομάδα του loutrakiblog. Kαι η ομάδα μας θα μεγαλώσει ακόμα γιατί οι απαιτήσεις του ιστολογίου είναι πολλές. Το συγκεκριμένο άρθρο έχει υπογραφή, σου διέφυγε…

  8. ΠΡΟΣ ΤΟ LOUTRAKIBLOG: ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ(ΜΑΣ)!! ΥΓ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ..

  9. 11:22 μ.μ. Αγαπητέ φίλε, μην παίρνεις τοις μετρητοίς την επιπολαιότητα του καθενός εδώ. Αν το 1.55 σχόλιο είναι δικό σου (επειδή είναι επίσης γραμμένο με κεφαλαία) εγώ σου βγάζω το καπέλλο για την ευγένειά σου και τις αφοπλιστικά ειλικρινείς ευχές σου. Συνεπώς, ακόμη κι αν κάποιοι θίγονται με όποια σχόλιά σου, εγώ ευαρεστούμαι.

  10. 10:41π.μ.Αγαπητε φιλε σε ευχαριστω απο καρδιας για τα καλα σου λογια. Ναι το σχολιο των 1:55 ειναι δικο μου. Παρασυρομενος ομως εκανα το λαθος να τα "χωσω" σε καποιον προηγουμενο σχολιαστη (3:07) αν και δεν ειναι του χαρακτηρα μου κατι τετοια. Μια ατυχης στιγμη για μενα και να ζητησω ειλικρινα μια συγνωμη απο αυτον τον συγκεκριμενο σχολιαστη..

  11. 9.07 ποια κείμενα ? Τα δελτία τύπου της φιλαρμονικής ?? Εννοείται ότι τα γραφει αυτός, εμείς θα τα γραψουμε??
    Πλάκα μας κάνεις??

  12. Μια χαρά ο εθελοντισμός, αλλά… συμφωνώ με τον
    17 Οκτωβρίου 2017 – 4:15 μ.μ. ! Να καθαρίζω χώρους εθελοντικά που ήδη θα έπρεπε να μου παρέχεται καθαρός γιατί πληρώνω υπαλλήλους, οι οποίοι αποδεικνύονται ανάξιοι κ τεμπέληδες; ΟΧΙ! Και ο εθελοντισμός σε άλλες χώρες ως έννοια κ πράξη έχει άλλη σημασία, από αυτή που της έδωσε ο "νεο Έλλην". Εθελοντισμός= βοηθώ + την συμμετοχή των αρμοδίων να πραγματοποιηθεί κάτι δύσκολο!
    Εδώ έχουν πάρει όρους και έννοιες όπως ο "εθελοντισμός" και τον"έραψαν" στα μέτρα τους, στο όνομα συμφερόντων και ανάδειξης των εαυτών τους! Δημόσιοι χώροι σου λέει μετά! Δεν φτάνει που δίνω τον οβολό μου και θα έπρεπε ήδη ο Δημόσιος χώρος να μου παρέχεται ΚΑΘΑΡΟΣ, έχεις κ τα "τακούνια" με τα "πουκάμισα" να παραβρίσκονται και μόνο σε εθελοντικές πρωτοβουλίες βγάζοντας φωτογραφίες για το φαίνεσθαι! Βρε Άιντε καθαρίστε αυτή την όμορφη πόλη και βρείτε λύσεις! Που θέλετε κ εθελοντες!!

  13. Μετά από 20 σχόλια το τελευταίο του 1:35 είναι το σωστό. Εξηγεί τη είναι εθελοντισμός σωστα. Αλλα ως συνήθως στην Ελλάδα υπάρχει το greek version στα ελληνικά ελληνικη διασκευή η παραλαγη .για το κύριο από Σουηδία τι να πούμε εκτός από ένα καλό λόγο και ευχαριστώ. Κάνει και αυτός οπως ολοι οι ηλικιωμένοι εθελοντισμο να περνάει το καιρό του και να ασχολείται για να μην (φυτοζωη)σαν τους Έλληνες ηλικιωμένους που τους χανεις που τους βρίσκεις στα καφενεια για χαρτιά και τάβλι.Στο εξωτερικό έχει καφενεια αλλα δεν έχουν ΤΑΒΛΙ χαχαχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog