Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club Κατάδυση καθαρισμού στην παραλία Λουτρακίου (Εικόνες)

- Advertisement -

Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club το Σάββατο 14/10/2017 πραγματοποίησε κατάδυση καθαρισμού στην παραλία Λουτρακίου.

Ο απολογισμός της κατάδυσης έφτασε συνολικά στα 629 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης…

Ανεκλήθησαν παλιές βάσεις ομπρέλας με σωλήνα , ελαστικά , παλιό ρεμέτζο , σακούλες , κουτάκια αλουμινίου , γυάλινα μπουκάλια , σχοινιά κλπ! 

Οι βάσεις ομπρέλας βρίσκονταν σε βάθος 3-4 μέτρων με τον σωλήνα να είναι κάθετος προς την επιφάνεια που σημαίνει ότι κάποιος θα μπορούσε να τραυματιστεί ! στην δράση συμμετείχαν 7 δύτες και 2 υποστήριξη στην ξηρά ! 
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες !

Δείτε φωτογραφίες

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειδικά αυτό με τις βάσεις των ομπρελών είναι εγκληματικό. Κάποιος μπορεί να τραυματιστεί πολύ άσχημα. Οι καταστηματάρχες οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί με αυτό το θέμα γιατί είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι…

    Υ.Γ. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά για τις δράσεις τους.

  2. Οι βάσεις ομπρέλας από κάποιο μαγαζί είναι και φέρει την αποκλειστική ευθύνη αλλά πού είναι το λιμενικό να ρίξει κάνα πρόστιμο πού τις παρατάνε τέλος σεζόν και τις παίρνει το κύμα .

  3. Αντε να μπει ο Κορινθιακός στο δίκτυο Νατούρα και όπως ορίζει ο νόμος, να απαγορευτεί η κατάδυση με αυτόνομες συσκευές σε όλη τον κόλπο, να ησυχάσουμε.
    Έχετε δημιουργήσει ψυχολογικά σε όλα τα χταπόδια και σε όλο το σοι μου αλλα και σε όλες τις καλόγριες.

    Ο ΧΤΑΠΟΔΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog