Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κατάμεστη η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου για την υποδοχή του Νίκου Ανδρουλάκη(pics + video)

- Advertisement -

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ένας νέος πολιτικός με κλικ στην νεολαία, αιφνιδιάστηκε θα λέγαμε από το αδιαχώρητο που δημιουργήθηκε….
Παρ΄όλα αυτά κράτησε την ψυχραιμία του,χαιρέτησε δια χειραψίας όλους όσους μπορούσε και στην συνέχεια ανέβηκε στο βήμα.

“Με αξιοπρέπεια και περηφάνεια πρέπει να περάσουμε τα θετικά του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία, τη Δημοκρατία, τις υποδομές, το κοινωνικό κράτος, την ευρωπαική στρατηγική της ΟΝΕ, την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ και την πατριωτική μας στάση όταν ο Καραμανλής άφησε την Ελλάδα χρεωκοπημένη, όταν όλοι έλεγαν αντιμνημονιακά ψέμματα αλλά τελικά όλοι ψήφισαν μνημόνια”

Ο οπορτουνισμός των στελεχών είναι ένα θέμα όπως είπε και όλοι πρέπει να μείνουν στην παλιά όχθη αν θέλουμε αξιοκρατία στη χώρα

Για τη διαφθορά είπε ότι παλιά στελέχη μας δε σεβάστηκαν την εντολή που έδωσε ο λαός , δε σεβάστηκαν την αγάπη που έδειξε ο λαός

Καθαρές κουβέντες συνέχισε ο κ. Ανδρουλάκης.
Ο υποψήφιος για την ηγεσία της  Κεντροαριστεράς ανέπτυξε τις θέσεις του για την επόμενη μέρα της παράταξης,ανέδειξε τα μεγάλα λάθη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και έκλεισε την ομιλία του δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απέδειξε με την παρουσία του αυτό το οποίο λένε όλοι.

Ότι είναι ένας πολύ σοβαρός πολιτικός που δε μασάει τα λόγια του, που τσαλακώνεται και έχει το θάρρος να μιλάει για τα καλά αλλά και τα κακά του κόμματός του και εννοείται ένα από τα φαβορί για την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Εχει τα προσόντα, μπορεί να ηγηθεί !

Δείτε  φώτο και βίντεο (απόσπασμα της ομιλίας του):

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλο ένα εκκολαπτόμενο παιδί του συστήματος που μας καταντησε αποικία.Ντροπή και μόνο να στηρίζετε αυτή την ιδεολογική συμπεριφορά.Λίγη μνήμη δεν κάνει κακο.Και μην μου πείτε είναι νέος άνθρωπος η Απόψεις του βρωμάνε σήψη και με αμετανόητους συμφεροντολογους χειροκροτητές.?

  2. Τέλος οι πολιτικές αναζητήσεις και οι σωτηρίες από Τσίπρες,Καμμένους,Μιχαλολιάκους,Ζωίτσες,Λαφαζάνηδες και λοιπούς μουρλούς.Σαν χώρα πληρώσαμε και πληρώνουμε πολύ ακριβά τους πειραματισμούς με Βαρουφάκηδες και τα πηγαινε έλα σε Ρωσσία και Ιράν.Εώς εδώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog