Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι 6 πρώτοι Υποψήφιοι του Δ. Ραψωματιώτη στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -
Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας –  Αγίων Θεοδώρωνανακοινώνει ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». Επιχειρηματίες καταξιωμένοι στο χώρο τους, φιλόδοξοι και δραστήριοι, ..

 

πλαισιώνουν την ομάδα του υποψηφίου προέδρου Δημήτρη Ραψωματιώτη και ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί του, για ένα Επιμελητήριο ενεργό, καινοτόμο και αποτελεσματικό.
Οι υποψήφιοι που ανακοινώνονται από τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το αποτέλεσμα» είναι οι εξής:
1.Γιάννης Κ. Αθανασάκος  Ιδιοκτήτης καταστήματος οικιακών ειδών
Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα
Ο Γιάννης Κ. Αθανασάκος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κόρινθο, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ακολούθησαν σπουδές στα Οικονομικά και το Marketing , σπουδές που αξιοποιήθηκαν, επιχειρηματικά πλέον, το 2004. Ο, μόλις 26 ετών τότε, Γιάννης μπαίνει στον κόσμο του Εμπορίου με τα οικιακά είδη και τα έπιπλα να είναι ο κλάδος της ενασχόλησής του. Καταγράφει εμπειρία αρχικά ως στέλεχος της Παν Ζουμπέκας ΑΕΒΕ και στη συνέχεια, ως επιχειρηματίας ο ίδιος, με το Κατάστημα Joy and Home που εδρεύει στον Ισθμό της Κορίνθου (εντός του πολυκαταστήματος Ζουμπέκα σαν shop in shop).
Κατέρχεται στις εκλογές του Επιμελητηρίου της Κορινθίας με τον Συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» του Δημήτρη Ραψωματιώτη.
2.Νεκτάριος Καλλιάρας – Ιδιοκτήτης Κομμωτηρίου
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών
Ήξερε πάντα πως θα επιχειρήσει! Ο Κλάδος των κομμώσεων ήταν η αρχική επιλογή και υποστηρίχθηκε ουσιαστικά από τον ίδιον με σπουδές σε Ελλάδα και Λονδίνο! Πρακτική και εργασία στην Αθήνα προηγήθηκαν του βήματος, που εν τέλει έγινε το 2006!«Από την αρχή ήθελα να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση. Είχα μάλιστα αποφασίσει πως η έδρα της θα είναι το Λουτράκι » μαρτυρά σήμερα ο Νεκτάριος Καλλιάρας, συμπληρώνοντας 12 επιτυχημένα έτη λειτουργίας της επιχείρησής του και όντας ένας από τους διεθνείς εκπαιδευτές της Paul Mitchel
Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 κοριτσιών! Δηλώνει αθεράπευτα εργασιομανής αλλά και λάτρης της συνεχούς εκπαίδευσης, κάτι το οποίο πιστεύει ότι λείπει από την Κορινθία!
Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που κατέρχεται στις εκλογές τους Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» του Δημήτρη Ραψωματιώτη. «Η διέξοδός μας από την κρίση μπορεί να είναι η εκπαίδευση. Αυτό λείπει σήμερα από την Κορινθία. Κάθε κλάδος χρειάζεται σε σταθερή βάση επιμόρφωση και εξειδίκευση και όχι περιστασιακά όπως συμβαίνει σήμερα. Το Επιμελητήριο μπορεί να παίξει αυτόν το ρόλο και αυτό είναι που πρεσβεύει ο συνδυασμός με τον οποίον κατέρχομαι στις εκλογές του φορέα.»
3.Ιωάννα Λιάκου – Διανομή κι εμπορία ειδών κουρείου – κομμωτηρίου
Υποψήφια στο Τμήμα Μεταποίησης
Να επιχειρεί ήταν πάντα φιλοδοξία της. Στόχος; Να επιχειρεί με δικά της προϊόντα! Το 1992 κατόρθωσε να υλοποιήσει το όνειρό της ανοίγοντας την πρώτη της επιχείρηση αλλά και το στόχο της, αφού κατασκεύαζε η ίδια τα κεραμικά που εμπορευόταν!
Η κ. Ιωάννα Λιάκου, δραστήρια ως άνθρωπος και τολμηρή ως επιχειρηματίας, δε δίστασε  ν’ αλλάξει αντικείμενο και κλάδο και να μεταπηδήσει από τα κεραμικά, στα είδη κομμωτηρίου, επιχείρηση την οποία διατηρεί τα τελευταία 20 χρόνια στην Κατουνίστρα του Λουτρακίου. Με ενεργό δράση στην Ελλάδα αλλά και εξαγωγές σε Κύπρο και Ρουμανία, κατόρθωσε την τελευταία τριετία να δημιουργήσει τη δική της «ετικέτα» με την επωνυμία «Marras For Men», ανοίγοντας μια νέα προοπτική στην επιχείρησή της, προσοδοφόρα όπως θα πει σήμερα, αφού οι δείκτες των κερδών παρουσιάζουν σταδιακή άνοδο !
«Πάνω απ’ όλα είναι η δουλειά μου» θα παραδεχτεί, κατορθώνει ωστόσο να βρίσκει πάντα χρόνο για τις ορειβατικές της εξορμήσεις, για τις κοινωνικές της δράσεις, για την ενασχόλησή της με τις τέχνες, τον πολιτισμό και τη μουσική, στοιχεία, τα οποία – ως λέει – προάγουν την κοινωνία μας και προς τούτο η ίδια στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, προωθώντας τη συμμετοχή και ενασχόληση και άλλων ανθρώπων.
Στο Επιμελητήριο δεν είχε σκεφτεί ποτέ να κατέλθει ως υποψήφια, μάλιστα δηλώνει απογοητευμένη από το ρόλο του φορέα έως σήμερα, επικεντρώνοντας τη δυσαρέσκειά της στη μη ενημέρωση για προγράμματα που αφορούν τις επιχειρήσεις και τη στήριξή τους. Η παρότρυνση φίλων αλλά και οι θέσεις του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», την έπεισαν να μετάσχει στις εκλογές επιδιώκοντας ένα Επιμελητήριο βελτιωμένο, ένα Επιμελητήριο το οποίο θα παρέχει πληροφορία, στήριξη, εκπαίδευση.
 4. Θανάσης Παπαδημητρίου – Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης – ταβέρνας
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών
Κατέρχεται στα κοινά του Επιμελητηρίου της Κορινθίας για πρώτη φορά και ύστερα από παρότρυνση φίλων. Στόχος και επιδίωξή του είναι ένα Επιμελητήριο με ανοιχτές πόρτες. Ένα Επιμελητήριο το οποίο θα στέκεται στο πλευρό του επιχειρηματία, θα τον βοηθά στα ζητήματα που αντιμετωπίζει, θα του δίνει τα εργαλεία για να προοδεύει και να αναπτύσσεται.
Ο Θανάσης Παπαδημητρίου διατηρεί επιχείρηση εστίασης στη λίμνη Ηραίου στο Λουτράκι, με την επωνυμία «Ήρα». Τη δημιούργησε ο πατέρας του το 1993, ο ίδιος ανέλαβε τα ηνία της το 2010. Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν δραστήριο, καλό και αγαπητό επαγγελματία.
  5.Σιδέρης Πλιατσικίδης – Ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών
Κατάγεται από Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από το Νομό Έβρου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η αγάπη του για την περιοχή τον έφερε στο Λουτράκι όπου ζει μόνιμα τα τελευταία δέκα χρόνια και διατηρεί  μεσιτικό γραφείο . Είναι ιδιαίτερα ενεργός στα κοινά που αφορούν τον επαγγελματικό κλάδο.  Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών αστικών συμβάσεων Νομού Κορινθίας και έχει διατελέσει για δύο έτη μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιου και Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας μεσιτών Ελλάδος.
Ο Σιδέρης Πλιατσικίδης είναι υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον Συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το αποτέλεσμα του Δημήτρη Ραψωματιώτη.Επιδιώκει με τη συμμετοχή του να συμβάλλει στην προσπάθεια αναμόρφωσης του θεσμού, στην ενεργοποίησή του και στην υλοποίηση του στόχου του, που δεν είναι άλλος από το να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των επιχειρηματιών της Κορινθίας.
6.Αναστάσιος Χρήστος Χατζίνας -Ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών
Έχει φιλοδοξίες και δεν το κρύβει! Είναι τολμηρός και αισιόδοξος και το αποδεικνύει! Ο Αναστάσιος – Χρήστος Χατζίνας δε δίστασε ν’ αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση το 2013, ν’ αφήσει τη ξενοδοχειακή επιχείρηση την οποία διατηρούσε για 20 έτη στο Λουτράκι η οικογένειά του και να επιχειρήσει στο χώρο των ακινήτων, σε μια εποχή μάλιστα που ο συγκεκριμένος κλάδος βίωνε τη μεγαλύτερη του κρίση!
Παράλληλα, με μια εταιρία διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, θ’ αποδείξει στην πράξη την τόλμη και τη διορατικότητά του στο επιχειρείν, την πεποίθησή του πως η κρίση μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία ! Τέσσερα χρόνια μετά, δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα, έτοιμος να διευρύνει τις δραστηριότητές του!
Και η τόλμη και η φιλοδοξία του Αναστάσιου – Χρήστου Χατζίνα,  «πατούν» στις γερές βάσεις των γνώσεων. Είναι απόφοιτος του ΣΤΕ Αναβύσσου (Στελέχη Τουριστικών Πρακτορείων) και μιλά τρεις ξένες γλώσσες.
Στα 42 του χρόνια, είναι πατέρας ενός κοριτσιού 4,5 ετών. Δηλώνει λάτρης του βιβλίου, της μουσικής και των συλλογών, το αποδεικνύουν, άλλωστε, τα 3.000 Βινύλια και CD που θα βρει κανείς στο χώρο του σπιτιού του!
Στις εκλογές του Επιμελητηρίου κατέρχεται για πρώτη φορά. «Θέλω να βοηθήσω τις επιχειρήσεις να λειτουργήσουν καλύτερα, το Επιμελητήριο να έχει έναν ουσιαστικό ρόλο,  η Κορινθία ν’ανέβει επίπεδο αξιοποιώντας δυνατότητες και πλεονεκτήματα.
Ο Αναστάσιος – Χρήστος Χατζίνας είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» με υποψήφιο Πρόεδρο τον Δημήτρη Ραψωματιώτη.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog