Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εκδικάσθηκαν σήμερα τα ασφαλιστικά μέτρα του ΠΑΚΟΕ κατά του Δήμου μας

- Advertisement -

Στην Κόρινθο σήμερα το μεσημέρι εκδικάσθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του ΠΑΚΟΕ κατά του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων ..
Το ΠΑΚΟΕ  μήνυσε το Δήμο και τη ΔΕΥΑ για την ακαταλληλότητα του νερού στο Σχίνο κάνοντας λόγο μάλιστα στα δελτία τύπου προς τα ΜΜΕ για νερό δηλητήριο. Ζητά με προσωρινή διαταγή  να σταματήσει η υδροδότηση του δικτύου ύδρευσης, προκειμένου να καθαριστούν οι δεξαμενές και με υδροφόρες να υδροδοτήσουν τις κατοικίες  μέχρις ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Εχουμε δημοσιεύσει παλαιότερα τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις του ΠΑΚΟΕ και του Δήμου

Συνήγοροι για το Δήμο ήταν οι νομικοί κ.κ.   Μάρκελλος Παύλος και Παπακωνσταντίνου Κων/νος, την ΔΕΥΑ εκπροσώπησε ο κ. Πέτρου Γεώργιος και η κ. Κουκουλά Γεωργία εκπροσώπησε  την Ενωση Εμπόρων και Επαγγελματιών του Σχίνου και έκανε παρέμβαση υπέρ του Δήμου

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Γκιώνης Γιώργος και οι Ρουμελιώτης Γιώργος, Θυμής Φίλιππος, Πέρρας Σωτήρης, Γκίκας Γιάννης, Σακελλαρίου Τάσος, Ράτης Σπύρος, Πέτρου Παναγιώτης, Παπαθανασίου Θανάσης, εκπρόσωποι του ΠΑΚΟΕ, οι επαγγελματίες του Σχίνου και μέλη του εξωραϊστικού Συλλόγου “Τα Γεράνεια” (οι οποίοι στρέφονται εναντίον του Δήμου επίσης)

Η απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται τη Δευτέρα ….

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σημαντική διευκρίνηση,μέλη στον Εξωραϊστικό Σύλλογο είναι και μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών.Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την γνώμη του στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου.

  2. "η κ. Κουκουλά Γεωργία εκπροσώπησε την Ενωση Εμπόρων και Επαγγελματιών του Σχίνου και έκανε παρέμβαση υπέρ του Δήμου"

    . ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ???? Μάθε να διαβάζεις φίλε πρώτα και μετά αποκάλεσε κάποιον ψεύτη

  3. το καλό των εμπόρων είναι να υπάρχει νερό καταρχήν και φυσικά κατάλληλο για ανθρώπινη χρήση ,αυτό γίνετε με έργα και όχι με απειλές και αγριάδα σε όσους το ζητούν.

  4. 1:32 μ.μ. αυτό λέω κι εγώ ρε μι.φι. Πως πολλοί εδώ μέσα είτε δεν ξέρουν ανάγνωση ή δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν. Συνεπώς, γράφ'τα τους πιο απλά σαν να τελείωσαν την πρώτη δημοτικού μόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog