Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση στον Ισθμό την Κυριακή 22/10/2017

- Advertisement -

ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ….
Με 310 αθλητές και αθλήτριες αλλά και fun των αθλημάτων καγιάκ, κάνοε και SUP η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ διοργανώνει το 2ο Ανοικτό Αγώνα Διάπλου της Διώρυγας Κορίνθου ..
μαζί με το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP Ανοικτού Τεχνικού Αγώνα (Μεσαίων Αποστάσεων) 6ΚΜ.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στο φυσικό κανάλι της Διώρυγας θα βρεθούν σκάφη από όλα τα αγωνίσματα που καλλιεργεί η Ομοσπονδία (SUP 14’0’’, SUP 12’6’’, SUP ALL AROUND, SUP OPEN, SUP 14’0’’, SUP 12’6’’, Καγιάκ Σπρίντ Κ1, Κ2, Κ4, C1, C2, Καγιάκ Σλάλομ Κ1, Κάνοε Σπρίντ / Σλάλομ C1, C2, SURF SKI και ΚΑΓΙΑΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ (sea kayak, sit-on-top, sit-in, inflatable).

«Η διοργάνωση θα γοητεύσει όσους μπουν στο νερό, αλλά και όσους την παρακολουθήσουν απ΄ έξω. Το σημείο είναι μοναδικό. Ο αγώνας εντάσσεται στους επίσημους της Ομοσπονδίας η οποία διαθέτει και την εμπειρία και τη γνώση για την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αντώνης Νικολόπουλος.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδος στο Sup (ανοικτός τεχνικός αγώνας μεσαίων αποστάσεων, 6 χλμ.). Η εκκίνηση θα δοθεί (περίπου) στις 11.00 στα Ίσθμια και ο τερματισμός θα γίνει στην Ποσειδωνία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου της Ε.Ο.Κ.-Κ. από 11 ετών και άνω, ενώ όσοι δε διαθέτουν το αντίστοιχο δελτίο πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.-Κ.) ιδρύθηκε το 1998. Mε απόφαση του
Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καλλιεργεί δύο Ολυμπιακά Αθλήματα στο κάνοε-καγιάκ, το Κάνοε-Καγιάκ Σπρίντ και το Κάνοε-Καγιάκ Σλάλομ και όλα τα μη Ολυμπιακά αθλήματα με σκάφη τύπου κάνοε-καγιάκ.

Από το 2016 με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ανατέθηκε στην Ε.Ο.Κ.-Κ. το άθλημα του Stand Up Paddle (SUP) και από το 2017 και το άθλημα του Surf , το οποίο έχει ενταχθεί στα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020.

** Διάθεση υλικού για το Loutrakiblog.gr  από τη Γραμματεία του LTO 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Α. Ραφτάκια σε παλαιότερο σχόλιό μου στο εν λόγω ιστολόγιο ανέφερα ότι όσο ήταν η Θεώνη Μαυροματίδου στο Δήμο Αγίων Θεοδώρων διοργανώνονταν συνέχεια φαντασμαγορικές εκδηλώσεις που σκοπό είχαν την ψυχαγωγία των κατοίκων καθώς και την πολιτιστική διαφήμιση του τόπου μας. Από τότε που έφυγε για να μην πω πως παραγκωνίστηκε αυτή η δραστήρια φυσιογνωμία σταμάτησαν τα πάντα και ξεκίνησε η απόλυτη παρακμή.
    Μήπως πρέπει να αναλογιστούμε το λόγο του παραγκωνισμού του κάθε δραστήριου προσώπου από τον τόπο μας και την τοποθέτηση ατόμων σε νευραλγικές θέσεις που αντί να προωθούν την εικόνα του Δήμου μας την καταρρακώνουν;;

    Γ. Φατσούπας

  2. Κε Φατσούπα συμφωνώ οτι οι εποχές και τα άτομα διαχρονικά του τέως Δήμου Α.Θ. και κάποια απο τα έργα τους, θα μας λείψουν. Αναρωτιέμαι που είναι τώρα ο πράσινος φόρος της Μοτορ οιλ που συνεπικουρούσε στην τότε ποιότητα του Δήμου. Βέβαια υπήρχαν και χρήματα τότε, άλλες εποχές…

    Α. Ραφτάκιας.

  3. Η επομενη διοργανωση και το επομενο αγωνισμα να ειναι συλλογη τσουχτρων. Οποιος μαζεψει τις περισσοτερες μεσα σε μια ωρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog