Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι : Επιτέλους φως !!

- Advertisement -
O Aντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Κων/νος Παντελέου παρέδωσε στα παιδιά την παιδική χαρά που βρίσκεται στο παραλιακό πάρκο εδώ και καιρό..

Το σημαντικό είναι ότι πλέον το παραλιακό πάρκο έχει φως !!!!. Δυστυχώς είχε μείνει στο σκοτάδι για χρόνια …όπως και η παδική χαρά..

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mπράβο ρε Παντελέοντα, διότι πολλοί σε αμφισβητήσαμε, αλλά παράγεις έργο, οπότε, συνεχίζοντας έτσι, τώρα θα μας έχεις με το μέρος σου!

  2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ . ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΛΑ ΡΙΞΑΤΕ ΛΙΓΟ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΔΥΟ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 200 ΜΕ 300ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ? TA DHM. TELH TA EISPRATETE OMV KANONIKOTATA. NTROPH SAS.KI AMA ΘES KAI ONOMA ΘΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΩΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΟΥΤΟ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΠΗΓΕΣ ΔΗΜOΤΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΣ? KAI NOMIZEIS OTI EXEIS TA KOTΣΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. ΕΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΛΙΓΟΥΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΤΙΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΜ. ΑΡΧΗ ΚΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΑ. Ε Λ Ε Ο Σ

    ΕΥΠΙΘΕΣΤΑΤΟΣ

  3. Ορίστε, οι δημόσιες τουαλέτες είναι σε απίστευτα καλή κατάσταση. Τί λέει το πρώην αφισοκολλητάρι της κλαδικής του πασοκ των 80ς για συνθήματα και ύβρεις στους τοίχους? Θέλει να μας πει ότι ο κύριος Παντελέου δεν κάνει τίποτε? Να που για μία πολλοστή φορά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο γεροτζανετάκος του Λουτρακίου.

  4. Μπράβο κε Κώστα..!
    Είσαι γρήγορο πιστόλι…!!
    Τώρα άμα λένε ότι και τι έκανες με λίγο γαρμπίλη και συμμάζεμα….
    Εγώ θα τους έλεγα αυτές είναι η δυνατότητες του δήμου σε χρήμα…!
    Και γιατί δεν τα έκανε ο Λογοθέτης όπου τον είχα ψηφίσει τότε, έστω αυτά τα λίγα..?
    Όσο για σένα όπου φωνασκείς θα σου έλεγα πέσε-πέσε τους έκανα να συμμαζέψουν της τουαλέτες από έξω…!
    Να δούμε από τον κο Πέρρα μέσα τι θα γίνει και πότε..?
    ΥΓ φτιάξε σε παρακαλώ και της όργανα γυμναστικής στο Πευκάκι όπου έχουν σμπαραλιάσει….. Φιλάκια…

  5. Τι σε νοιάζει εσένα μέχρι ποια τάξη πήγε, δεν το κατάλαβα. Εσυ που έβγαλες το δημοτικό το γυμνάσιο το λύκειο τι είσαι καλύτερος ; Αυτό έχει και 20 ακίνητα στο λουτρακι , και δεν ξέρει σε ποια τσέπη έχει πιο πολλά. Για σκέψου το λίγο .. που είσαι Εσυ, που είναι αυτός…

  6. Πρωτον δεν ειναι εμφανιση παραλιακου παρκου αυτη ! Δευτερον σιγα τις κουνιες ! Ουτε σε χωριο πανω στα βουνα δεν ειναι τοσο αδιαφορη κ απλη εγκατασταση !δεν εχετε γουστο δεν εχετε ευρηματικοτητα δεν εχετε οραμα ..κ δεν βλεπω κ πλανο σαν δημοτικη αρχη .
    Μην μου ξαναζητησετε ψηφους .

  7. Κώστα κλείσε σε παρακαλώ και την τρύπα που υπάρχει στη βυθιζόμενη γέφυρα προς Κόρινθο (αμέσως μετά τη ξύλινη πλατφόρμα) γιατί όσοι έχουμε μηχανάκια κινδυνεύουμε.
    Ευχαριστώ

  8. 11.54…Ξέρεις τι βλέπω εγώ σαν απλός πολίτης? Είσαι το ίδιο άτομο με τη ίδια κακιά που γράψεις από τότε που εκλέγει Αντιδήμαρχος ο Παντελεου.έχεις κότσια? Γράψε δημόσια μην λες άλλη φορά τώρα να σε δούμε όλοι οι δημότες ποιος είσαι? Τι θέση έχεις στην κοινωνία του Λουτρακίου και τι έχεις παραπάνω από ένα νέο παιδί που έχεις κάνει πολλά για τον τόπο του με όσα διαθέτει αυτός ο δήμος. Μόνο καλά ακούω έξω .δεν μας λες ποιος είσαι να δούμε τι λένε για σένα? Όσο για τον Λογοθέτη ΚΟΥΤΟΣ ΌΣΟ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ .ΜΠΡΆΒΟ ΚΏΣΤΑ ΚΆΝΟΥΝ ΒΑ ΣΚΆΝΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΈΝΑ ΝΈΟ ΠΑΙΔΊ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΈΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΎΟ ΜΑΣΕΛΕΣ ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ.

  9. 12:49 μ.μ. Από σένα έγινε? Ωραία, να σου δώσουμε λοιπόν το παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Φοίνικα. Αλλά επειδή κοστίζει πολλά και για να σώσουμε χρήματα, όπως κι εσύ τονίζεις, από τον δήμο, προτείνω να σου δώσουμε το παράσημο του Παπανδρέου του Τάγματος της πρασινοφρουράς.

  10. 12:49 ωστε ετσι ε? Με τα μυαλα που κουβαλας, εσενα μπαρμπουλη σε κοβω να ψηφιζεις Αρτεμη Σωρρα στις επομενες εκλογες. Μυαλο κουκουτσι!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog