Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γ’ Εθνική – 6ος όμιλος: Πήρε το ντέρμπι ο ΑΟΛ, πέρασε από το Κιάτο η Προοδευτική

- Advertisement -

Η 4η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τους τρεις εκπροσώπους μας από την Κορινθία να έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. ..
Ο Πέλοπας υποδέχθηκε στο Κιάτο την Προοδευτική, ενώ στο Θώδειο του Λουτρακίου, ο ΑΟΛ υποδέχθηκε στην Κορινθιακή συνάντηση της ημέρας τον ΑΟ Ζευγολατιού.

Σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο για τους συλλόγους μας, με ομάδες όπως έχουμε ξανασημειώσει που έχουν βαριά φανέλα και ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα πράγματα ήταν εξαρχής δύσκολα.

Στο Κιάτο και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Πέλοπα στο γήπεδό του για την φετινή σεζόν, το απόγευμα ήταν εξαιρετικά ποδοσφαιρικό. Περίπου 500 φίλαθλοι των γηπεδούχων αλλά και 100 της ιστορικής Προο, έφτιαξαν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα. Ο Τάσος Πέρρας και ο Λουκάς Καραδήμος είδαν τις ομάδες τους να μπαίνουν κάπως νωχελικά στον αγωνιστικό χώρο, με τους Πελοπίδες να έχουν την προσοχή τους στραμένη στα αμυντικά τους καθήκοντα, και τους “βυσσινί” να προσπαθούν να δημιουργήσουν. Στο 37ο λεπτό και σε μια ανύποπτη φάση, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων Κουϊρουκίδης, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ριζάϊ και με κοντινή προβολή έκανε το 0 -1. Το ημίχρονο έκλεισε με την εικόνα της υπεροχής της Προοδευτικής σε γενικές γραμμές. Έφτιαξε περισσότερες φάσεις ενώ είχε και κάποιες καλές ευκαιρίες. Για τον Πέλοπα οι όποιες προσπάθειες από τους Μυργιώτη και Πράττο σκόνταψαν στην αμυντική γραμμή των Νικαιωτών. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους ίδιους οιωνούς. Προσπάθησε ο Πέλοπας πολύ καλύτερα, πάλεψε, όμως δεν μπορούσε με αξιώσεις να απειλήσει τους φιλοξενούμενους. Έτσι μοιραία ήρθε και το 0 – 2 σε νεκρό χρόνο. Από εκεί και ύστερα με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Τάσος Πέρρας, με τους Θεοδωρόπουλο, Παλογιαννίδη να μπαίνουν φρέσκοι στο ματς, προσπάθησε εκ νέου να μειώσει, είχε δοκάρι με τον Θεοδωρόπουλο έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια και σουτ από τον ίδιο, αλλά διαμαρτύρεται και για ένα πέναλτι, σε μια φάση που σίγουρα είναι αμφισβητούμενη. Σε γενικές γραμμές η Προοδευτική πήρε ένα δίκαιο τρίποντο ενώ ο Πέλοπας που έμεινε στον ένα βαθμό, έδειξε ότι θα “πουλήσει” πολύ ακριβά το τομάρι του σε αυτή την κατηγορία και θα το παλέψει μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό. Σε άριστη κατάσταση ο νέος χλοοτάπητας του δημοτικού σταδίου. Ξεχώρισαν για τους “κόκκινους” οι Ριζαϊ, Παπαβασιλείου, Μιχαλόπουλος, Κουρούμαλης, Θεοδωρόπουλος.

Στο Θώδειο στάδιο Λουτρακίου έγινε το κορινθιακό ντέρμπι του ομίλου. Οι “οράνιε” έκαναν έξι τους βαθμούς τους στον όμιλο, αφού επικράτησαν του ΑΟΖ με σκορ 1 – 0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λευτέρης Στασινόπουλος, στο 57ο λεπτό και ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Με τους έξι αυτούς βαθμούς μπορούν οι Λουτρακιώτες να κοιτάξουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Ο ΑΟ Ζευγολατιού που ακόμη δεν έχει βαθμό, είναι σίγουρο ότι θα το παλέψει για ότι καλύτερο και καλό είναι να μη βιαστεί κανείς να ξεγράψει τους συλλόγους μας από την διεκδίκηση της παραμονής. Θα ήταν άδικο κάτι τέτοιο καθώς υπάρχει ποιότητα και έχει γίνει καλή δουλειά από όλους.

revista.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog