Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απαράδεκτοι στην Κόρινθο

- Advertisement -
Αυτές οι βάσεις ομπρελών βρίσκονται στην παραλία Καλάμια στην Κόρινθο και όπως καταλαβαίνετε  θα παραμείνουν εκεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι..

Ισως πρέπει οι αρμόδιοι να επισκεφθούν την περιοχή…
Στη φωτογραφία παρακάτω βλέπετε τα παιδάκια που παίζουν στην  παραλία ….
Δε χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς πόσο επικίνδυνες είναι αυτές οι βάσεις..

ΠΗΓΗ

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ύπαρξη των συγκεκριμένων μεταλλικών βάσεων δεδομένου ότι δεν φέρουν την ομπρέλα είναι εν δυνάμει επικίνδυνες για σοβαρό τραυματισμό πολίτη.

  2. Κατηγορούν τα μαγαζιά όταν υπάρχει λόγος για αυτό. Ένας υπεύθυνος πολίτης δεν αφήνει ένα μέταλλο στο κέντρο της παραλίας ελπίζοντας ότι δεν θα γίνει τίποτα.

  3. Δεν εχει να κανει με τα μαγαζια αλλα με την αποψη ορισμενων οτι τα παντα τους ανοικουν και λειτουργουν ως αποθηκη τους. Στην προκειμενη περιπτωση τα μαγαζια εχουν την υποχρεωση να επιστρεψουν την παραλια στην κανονικη της μορφη μετα την χρηση της – την ενοικιαση της. Η οποια παραλια

  4. Και εσύ λες ότι εφόσον δεν έχει γίνει κακό πρέπει πρώτα να γίνει για να τις βγάλουν; τι νομίζεις ότι η παραλία ανήκει στο μαγαζί σου; έχετε πολύ πλάκα μαγαζατορες

  5. 5.19 γράφεις ανοησίες! Μήπως ξέχασες το ατύχημα πριν λίγα χρόνια; Έλεος πια με την ανευθυνότητα του καθενός! Ας μαζέψουν τις βάσεις κ ας τις ξαναβάλουν την επόμενη σαιζόν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog