Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Ξεκίνησε το χριστουγεννιάτικο στόλισμα

- Advertisement -

Τα συνεργεία του Δήμου ξεκίνησαν το στολισμό της πόλης για τα Χριστούγεννα…

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πιστευω τα λαμπιονια και τα φωτακια του στολισμου να ειναι στις αγιες μερες των χριστουγεννων ολα αναμενα τα βραδια. Και αυτο το λεω γιατι σε καποιο δημο του λεκανοπεδιου, συγκεκριμενα αυτου της Νεας Φιλαδελφιας, περυσι τις γιορτες λογω των πολλων… καμενων λαμπιονιων διακρινοταν εκει η εξης εορταστικη και ευχετηρια αναγραφη: "Ο δμος νεα Φιλαδεφας σα εχεται χιονια πλα"!

  2. Δεν κοιτατε να βαλετε τις λαμπες που δεν εχουν αναψει ποτε ?! Στην διασταυρωση του περιφερειακου με την παναγια γιατρισσα δεν εχει δουλεψει ποτε η ρημαδα ! Η αλλη πανω απο το παρκο δεξαμενης κανει φωτορυθμικα για ντισκο .Οτι να ναι .

  3. 11.26μ.μ. Καλα αυτος ο δημαχο της Νεας Φιλαδελφιας που αναφερεσε, δεν ειναι ο εγκαθετος του προεδρου μαρινακι που το μονο αντικειμενο του ως εκλεγμενος δημαρος εναι στο να βαζει εμποδια να γινει στην περιοχη το νεο γηπεδο της ΑΕΚ, εχοντας σρεψει εναντιον του ολους τους Ενωσιτες φιλαθλους και οχι μονο..

  4. Ρε μπαστουνόβλαχε 12:00 μ.μ. ρώτα τον παππούλη σου πότε κλάδευαν τα δέντρα στο χωριό και μετά έλα να μου δώσεις γεωπονικές συμβουλές παν-άσχετε.

  5. Πάνάθά πάλι εδώ με τον Μαρινακη.εκτός αν είσαι κανένα αεκακι1:57 γιατί ρε φίλε ο Μαρινακης δεν σε αφήνει να κάνεις γήπεδο. Η την σπάει του Τίγρη γιατί ταχαμου είναι στα μαχαίρια. Βλέπετε ότι έχω δίκιο που για το στολισμο του Λουτρακίου μπήκε ο άλλος να ριζει τη σπόντα στο ΜΑΡΙΝΑΚΗ Υ. Ο βαγκελας θα το δώσει στο Πανιώνιο η τον ατρομητο για να σκασεται λαμογια. Loutrakiblog θα καουνε τα λαμπάκια στα φωτα από τα σχόλια σε λίγο περνάτε το

  6. Αντρεα, ειναι γνωστο τις παση οτι ο νυν δημαρο του καλλικρατικου δημου Νεας Φιλαδελφειας-Νεας Χαλκηδωνας ονοματι κυριος Αρη Βασλοπουλο, υπονομευει με καθε μεσο την ανεγερση του γηπεδου της ΑΕΚ στον συγκεκριμενο δημο, αλλα και ολως μα ολως τυχαιως ειναι και κολλητος του γνωστου προεδρου κυριου Ευαγγελου Μαρινακι. Αυτα..

  7. Αν και τα ξέρω αυτά που λες γιατί παρακολουθώ όλα τα νέα από Ελλάδα δεν το συνεχίζω το θέμα. Να μην πιστεύεις και πολλά από αυτά που ακούγονται γιατί ο καθένας τα λέει όπως τον συμφέρει και οι άλλοι κάνουν ακριβώς το ίδιο. Λεφτά έχει ο τίγρης η θα του δώσει ο Αλέξης

  8. Σωστό είναι εκτός θέματος σχόλια αλλά οι φίλοι παναθες και αεκζηδες βλεπουν παντού Μαρινακή ακόμα και στα φωτα που βάζει ο δήμος. Τους έχουμε αλλάξει τα φώτα αδερφε χαχαχα. Θα τα δω από κοντά τέλος Νοεμβρίου που έρχομαι Λουτράκι τα Στολίδια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog