Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι 6 πρώτοι υποψήφιοι στο Δήμο Βέλου – Βόχας με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

- Advertisement -
Τους 6 πρώτους υποψηφίους στον δήμο Βέλου – Βόχας ανακοινώνει  σήμερα ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». Επιχειρηματίες επιτυχημένοι, νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες, δραστήριοι και διεκδικητικοί,..

φιλοδοξούν πως με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, στα Τμήματα Εμπορίου και Υπηρεσιών, και μαζί με τον υποψήφιο πρόεδρο Δημήτρη Ραψωματιώτη, θ’ αγωνιστούν και θα επιτύχουν τη διαμόρφωση ενός νέου ελπιδοφόρου τοπίου στις Κορινθιακές επιχειρήσεις.

Ευθύμιος Ευθυμίου 
Ιδιοκτήτης κάβας – Εμπόριο ποτών 
Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα  


 

Από μικρός ήξερε πως θα «επιχειρήσει» ! Ήταν η παράδοση, ήταν η οικογενειακή επιχείρηση που από νωρίς είχαν προδιαγράψει τα επαγγελματικά του βήματα. Ο Ευθύμης Ευθυμίου ανέλαβε την κάβα ποτών που ο πατέρας του δημιούργησε το 1989, μόλις στα 20 του χρόνια, ολοκληρώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Έκτοτε, παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα αλλά και το νεαρό της ηλικίας του – μόλις 33 ετών – οδηγεί την επιχείρησή του  με σταθερότητα, την αναπτύσσει και την καθιστά κερδοφόρα!


Στο Επιμελητήριο Κορινθίας κατέρχεται, διότι η συζήτηση με τον επικεφαλής της «Επιχειρηματικής Συνεργασίας για το Αποτέλεσμα» Δημήτρη Ραψωματιώτη του έδειξε έναν «άλλο δρόμο», μια προσέγγιση ελκυστική, μια φιλοσοφία ενδιαφέρουσα! Νέοι επιχειρηματίες, νέα μυαλά με καινούργιες ιδέες και όρεξη που θα μπορέσουν να οδηγήσουν το θεσμό στην επόμενη μέρα. «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πριν πως θα είμαι υποψήφιος. Η συζήτηση με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη,  μου έδειξε πως υπάρχει μια άλλη προσέγγιση. Είναι ένας άνθρωπος που δεν πράττει με στόχο το προσωπικό του συμφέρον, επιθυμεί να προσφέρει , θέλει να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να υλοποιήσουν τις ιδέες τους και αυτό είναι ουσιαστικά που με παρακίνησε! Το Επιμελητήριο ως σήμερα δεν έχει τον παρεμβατικό ρόλο που θα έπρεπε. Δεν υπάρχει μια πόρτα ανοιχτή για εμάς, κάποιος να μας ακούσει. Αυτό θέλουμε να αλλάξουμε!»


Ο Ευθύμης Ευθυμίου είναι ένας επιχειρηματίας αγαπητός, με μεγάλη αγάπη στα ταξίδια, τους χορούς και την κυνοφιλία. Μετέχει στο 5μελές συμβούλιο του Κυνοφιλικού Ομίλου Κορινθίας και στο 5μελές συμβούλιο της Πνευματικής Στέγης Ζευγολατιού. Ζει και δραστηριοποιείται στη γενέτειρά του, το Ζευγολατιό Κορινθίας. 

Γιώργος Κελέκος
Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης  
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών

Σπούδασε στο ΤΕΙ Δομικών Έργων στο Ηράκλειο, αλλά η μοίρα αλλιώς είχε σχεδιάσει το εργασιακό μέλλον του τριαντάχρονου σήμερα Γιώργου Κελέκου, του ανθρώπου που «κρύβεται» πίσω από το «Αλεξάνδρειο», τη γνωστότατη επιχείρηση εστίασης που συναντούμε στο Βραχάτι αλλά και στο Εμπορικό Κέντρο Mare West.


Δηλώνει εργασιομανής ! Παρέλαβε άλλωστε μια επιχείρηση οικογενειακή, με όνομα κραταιό και μια πορεία 35 ετών επιτυχημένη. «Εργάζομαι 15 με 17 ώρες την ημέρα, δεν έχω καθόλου χρόνο για χόμπι» θα παραδεχτεί, αν και πολύ σύντομα θα χρειαστεί να εξοικονομήσει χρόνο αφού αναμένεται να γίνει μπαμπάς!


Η προσωπική του γνωριμία με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη αλλά και η εντοπιότητα είναι οι λόγοι που ισχυροποίησαν την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον Συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». Μιλά για τον επικεφαλής με θερμά λόγιααναγνωρίζοντάς του εξυπνάδα, ντομπροσύνη, ευθύτητα και μια φιλοσοφία που δεν κινείται στην κατεύθυνση της εκμετάλλευσης. «Έχω εμπιστοσύνη στον Δημήτρη Ραψωματιώτη. Είναι έξυπνος, δεν κοιτάζει να σε εκμεταλλευτεί, είναι από την περιοχή μας και πιστεύω πως μπορούμε να εργαστούμε αποτελεσματικά για να οργανώσουμε το επιμελητήριοΝα «ξυπνήσουμε» το Επιμελητήριο. Σήμερα ό,τι κάνουμε το κάνουμε μόνοι μας, σαν φορέας απουσιάζει από το πλευρό του Επιχειρηματία και αυτό θέλουμε ν’ αλλάξουμε.»

Χρήστος Κούνας 
Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης – Καφετέριας 
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών



Ο Χρήστος Κούνας είναι ένας νέος άνθρωπος και φιλόδοξος επιχειρηματίας(ιδιοκτήτης καφετέριας) που αγαπά ιδιαιτέρως τη δουλειά του, έχοντας αποκομίσει αρκετές γνώσεις μέσα από σεμινάρια για την “τέχνη του καφέ”.


Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν κοινωνικό, εργατικό, δίκαιο άνθρωπο, συνεπή στις υποχρεώσεις του και τελειομανή.


“Προτεραιότητα στη δουλειά μου είναι η ικανοποίηση των πελατών μέσω της δημιουργίας ενός ευχάριστου περιβάλλοντος μέσα στο οποίο θα μπορούν να χαλαρώσουν από την πίεση της καθημερινότητας. Ο οραματισμός μου για το μέλλον ως ιδιοκτήτης καφετέριας είναι να διευρύνω την επαγγελματική μου δραστηριότητα στον τομέα της εστίασης στην περιοχή μου.”


Ζει στο Κοκκώνι Κορινθίας κι έχει κάνει σπουδές στο Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος (ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας 2001-2005).Του αρέσουν τα ταξίδια και ο αθλητισμός.


Είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» με υποψήφιο Πρόεδρο τον Δημήτρη Ραψωματιώτη.

Σπυρίδων Παπαδημητρίου
Ιδιοκτήτης Αγροτικής Επιχείρησης
Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα

Η αναβάθμιση και εξέλιξη του αγροτικού τομέα, είναι εκείνα τα δυο στοιχεία που τον κινητοποιούν σε αυτές τις Επιμελητηριακές εκλογές. Ο Σπύρος Παπαδημητρίου, με αγροτική επιχείρηση σήμερα στην Στιμάγκα της Κορινθίας, εντάσσεται στην ισχυρή ομάδα του Δημήτρη Ραψωματιώτη, και ως υποψήφιος με την «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», επιδιώκει να συμβάλλει στη δημιουργία ευνοϊκότερων συνθηκών για τους επιχειρηματίες, στην αλλαγή ρόλου του Επιμελητηρίου Κορινθίας.


Σαν επιχειρηματίας έχει περάσει «δια πυρός και σιδήρου». Από το 2000 που ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση, έχει έρθει αντιμέτωπος με εύκολες και δύσκολες στιγμές, κατορθώνοντας ωστόσο να έχει σήμερα θετικό πρόσημο σε μια πορεία 17 χρόνων.  Σταφύλια,  λάδι και κρασί ήταν τα προϊόντα παραγωγής της επιχείρησης τα πρώτα χρόνια.


Ο Σπύρος Παπαδημητρίου είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά του, την οποίαν επιδιώκει να εξελίσσει μέσα από την συνεχή ενημέρωση και γνώση.


Διακατέχεται από διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο και στον κλάδο του,και προς τούτο τον συναντούμε σαν μέλος στο Αγροτικό Συνεταιρισμό Στιμάγκαςαλλά και για 2 έτη  στο Δ.Σ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου.


Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο αγοριών.




Παναγιώτης Σταματόπουλος
Ιδιοκτήτης επιχείρησης γεωργικών ειδών – προϊόντων
Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα





«Επιχειρηματικό παιδί» του Δημήτρη Ραψωματιώτη, ο Γεωπόνος Παναγιώτης Σταματόπουλος, βρέθηκε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα δίπλα στον υποψήφιο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, ως εργαζόμενος και εμποτίστηκε με αρχές και αξίες που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν στην επιτυχία. «Με ενέπνευσε να προσπαθώ να υλοποιώ τα επαγγελματικά οράματά μου», θα πει ο ίδιος χαρακτηριστικά, κάνοντας σήμερα ένα ακόμα βήμα στο πλευρό του ανθρώπου που αποτέλεσε τον μέντορά του! Ο Παναγιώτης Σταματόπουλος, ένας νέος επιχειρηματίας – μόλις 40 ετών – με καταγωγή από αγροτική οικογένεια, πρεσβεύει αναμφισβήτητα όλα εκείνα που ο Δημήτρης Ραψωματιώτης θέλει να προσδώσει στο Επιμελητήριο. Ανθρώπους που δε φοβούνται τη δουλειά, ανθρώπους που εμπνέονται, ανθρώπους που καταρτίζονται για να είναι στο αντικείμενό τους αξιόπιστοι, ανθρώπους που αγωνίζονται για να πετύχουν το αποτέλεσμα! «Συμμετέχω και στηρίζω την προσπάθεια του Δημήτρη Ραψωματιώτη για ένα επιμελητήριο το οποίο θα είναι δίπλα σε κάθε Κορίνθιο επαγγελματία. Από τότε που γνωρίζω τον κ. Ραψωματιώτη (ως εργαζόμενος στην επιχείρησή του)  το πιο χαρακτηριστικό που θυμάμαι ήταν η αγάπη του για το επιχειρείν και την αγάπη αυτή να προσπαθεί μέσω των επαγγελματικών φορέων, όπως το επιμελητήριο στο οποίο τότε ήταν στο διοικητικό συμβούλιο, να τη μεταδώσει και στους υπόλοιπους επιχειρηματίες. Είναι πρωτοπόρος στα επαγγελματικά βήματά του και αυτό θα ωφελήσει πολύ ένα Επιμελητήριο που θέλει να έχει όραμα.»


Ο Παναγιώτης Σταματόπουλος γεννήθηκε στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας, τελείωσε το Γενικό Λύκειο της Νεμέας και σπούδασε Γεωπόνος στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έγιναν στις επιχειρήσεις Ραψωματιώτη, ακολούθησε κατάστημα εμπορίας γεωργικών φαρμάκων, με επιστέγασμα στην πολλή και επίμονη δουλειά, τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης «Γεωπονικό Κέντρο Βόχας», στο Βραχάτι  Κορινθίας. Με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά κατοικεί στο Βέλο, όπου χαίρει της εκτίμησης των συμπολιτών του όντας ένας άνθρωπος ευγενής, μετρημένος και εργατικός.




Ειρήνη Φονιά  
Ιδιοκτήτρια Κομμωτηρίου
Υποψήφια στο Τμήμα Υπηρεσιών




Η Ειρήνη Φονιά κατάγεται από το Λουτρό Αμφιλοχίας και έχει σπουδάσει κομμωτική. Αποφοίτησε από τη σχολή «ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ» και έκανε μετεκπαίδευση στις σχολές «ΝΙΑΣ» στο Αγρίνιο και «MISEL» στην Αθήνα.  Ακολούθησε το επάγγελμα της κομμωτικής, με τα βήματά της να την φέρνουν ως δασκάλα κομμωτικής στην Κόρινθο. Οι διαδοχικές ανατροπές στη ζωή της, την ωθούν στο να κάνει το μεγάλο βήμα. Ν’ ανοίξει το δικό της κομμωτήριο στο Βέλο, όπου και διέμενε αρκετά χρόνια. Δεκαεννέα  χρόνια έχουν περάσει από τότε και η Ειρήνη Φονιά διατηρεί το κομμωτήριο της στην περιοχή. Καμαρώνει την κόρη της στα 22 της χρόνια και συνεχίζει να αγωνίζεται για να επιβιώσει.


Δηλώνει τολμηρή σαν άνθρωπος και σαν επιχειρηματίας! Μια τόλμη που γεννήθηκε από τις δυσκολίες, τόλμη που την ακολουθεί μέχρι και σήμερα.


Ο ελεύθερος χρόνος της είναι περιορισμένος, ωστόσο, όταν αυτός εξοικονομείται τον αφιερώνει στο σωματείο Κομμωτών Κορινθίας, στο οποίο έχει διατελέσει μία χρονιά αντιπρόεδρος. Σήμερα είναι ενεργό μέλος του Διοικητικού Τμήματος.


Στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας κατεβαίνει ως υποψήφια με τον συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», διεκδικώντας έναν άλλο ρόλο για τον φορέα. Ρόλο ουσιαστικό, ρόλο στήριξης και προσφοράς στις επιχειρήσεις του νομού.



Βρείτε μας και στο facebook πατώντας το σήμα του συνδυασμού μας

Δ/νση : Εθνικής Αντίστασης 5, Κόρινθος, 2ος όροφος
τηλ. : 27440 74488
κιν. : 6944140130
e – mail: ep.synergasia@gmail.com
web : www.rapsomatiotis.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog