Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνωμοσία Γ. Ρούσκα, τρόικας, κυβέρνησης στο Hilton για να προχωρήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

- Advertisement -

Η εσωτερική επιστολή του Προέδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών – Πειραιώς κλπ (Σ.Ε.Σ.Σ.Ε), Γ. Ρούσκα, είναι άκρως αποκαλυπτική…

Οι τροϊκανοί μαζί και η κυβέρνηση, δια του Κοντονή, είναι άκρως τρομοκρατημένοι από το γεγονός ότι το κίνημα κατά των πλειστηριασμών (και αυτό δείχνει την δύναμη των κινημάτων!) έχει ακυρώσει μέχρι τώρα και σε σημαντικό βαθμό τους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας, ενώ τώρα πάει να παραπέμψει στις καλένδες και την κυβερνητική – τροϊκανή μεθόδευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με την οποία οι ιθύνοντες προσδοκούσαν να παρακάμψουν τις κινηματικές αντιστάσεις και να προχωρήσουν ταχύτατα στην αρπαγή τρων σπιτιών και των λαϊκών περιουσιών.

Από κει και οι συνωμοτικές παρακρατικού τύπου συναντήσεις στο Χίλτον του Προέδρου των Συμβολαιογράφων της Αθήνας με την παραδομένη κυβέρνηση και την κατοχική χούντα των θεσμών, προκειμένου να βρουν τρόπους και μεθοδεύσεις για να ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί.

Επιβεβαιώνεται ότι ο Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων της Αθήνας δεν λειτουργεί ως θεσμικός εκπρόσωπος του κλάδου αλλά ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης και των τραπεζών και ως όργανο των κατοχικών τροϊκάνων δυνάμεων.

Ο βρώμικος αυτός υπόγειος και εξωθεσμικός ρόλος του Γ. Ρούσκα δεν έχει καμιά σχέση με την θεσμική ιδιότητα του, την οποία χρησιμοποιεί για αλλότριους στόχους και την θέτει στην υπηρεσία κέντρων συμφερόντων,.. ενώ κατά αυτού του τρόπου παραβιάζει την εντολή του και εκθέτει βαρύτατα, παρ’ ότι απομονωμένος, τον συμβολαιογραφικό κόσμο της χώρας, ο οποίος ποτέ δεν θα ήθελε να καταγραφεί ότι συνωμοτεί ενάντια στο λαό με την τρόικα στο Χίλτον.

Παραθέτουμε ολόκληρη την  βρώμικη εσωτερική επιστολή του Προέδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών – Πειραιώς, Γ. Ρούσκα, προς τους συμβολαιογράφους (Δευτέρα 21/10), με την οποία φαίνεται καθαρά ότι το σημερινό Προεδρείο των Συμβολαιογράφων λειτουργεί ως όργανο και το μακρύ χέρι των τροϊκανών για την αρπαγή και καταλήστευση της λαϊκής περιουσίας.

“Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Μέλη της Σ.Ε.Σ.Σ.Ε.,
Σήμερα, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 μμ, μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο Hilton, με την ομάδα των δανειστών-θεσμών για να τους ενημερώσουμε για την πορεία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών καθώς επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι το πρώτο προαπαιτούμενο για το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι η ολοκλήρωση της υλοποίησης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2017.
Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων ετέθη από τους εκπροσώπους των θεσμών (παρευρίσκονταν συνολικά 20 άτομα) το ζήτημα της διενέργειας πλειστηριασμών από συμβολαιογράφους σε όλη τη χώρα. Ετέθησαν τα παρακάτω ερωτήματα:
Πόσοι συμβολαιογράφοι έχουν πιστοποιηθεί σήμερα;
Ποια είναι η γεωγραφική τους κατανομή; Ζητήθηκε έγγραφο με τον αριθμό των πιστοποιηθέντων συμβολαιογράφων ανά πρωτοδικειακή περιφέρεια.
Διατυπώθηκε με σαφήνεια ότι στις περιπτώσεις όπου οι συμβολαιογράφοι απέχουν μετά από απόφαση του συλλογικού τους οργάνου ή στις περιπτώσεις που το σύνολο των συμβολαιογράφων μιας περιφέρειας αρνείται να πιστοποιηθεί, έστω και προσωρινά, οι πλειστηριασμοί θα πρέπει να διενεργούνται από πιστοποιημένο συμβολαιογράφο οπουδήποτε και αν αυτός εδρεύει, διότι εκείνο που προέχει για αυτούς σήμερα είναι να ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού πανελλαδικά.
Σύμφωνα με την ακριβή απόδοση των λεγομένων τους «ένας συμβολαιογράφος για όλη τη χώρα». Οι θεσμοί επεσήμαναν ότι αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτούς είναι η διενέργεια πλειστηριασμών κυρίως στις τουριστικές περιοχές της χώρας και ανέφεραν την περίπτωση της Κέρκυρας, όπου δεν διενεργούνται πλειστηριασμοί ούτε ηλεκτρονικοί ούτε συμβατικοί. Δεν έδειξαν ενδιαφέρον για μη τουριστικές περιοχές, όπως π.χ. τη Δυτική Μακεδονία.
Με λίγα λόγια, για όποιον δεν το καταλαβαίνει, θέτουν θέμα τοπικής αρμοδιότητας, διότι έτσι πιστεύουν (οι θεσμοί) ότι θα λυθεί το πρόβλημα της διενέργειας πανελλαδικά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Μετά την ως άνω σύντομη ενημέρωσή σας και για την αντιμετώπιση του μείζονος αυτού ζητήματος, καλείσθε να υποβάλλετε εγγράφως άμεσα και συγκεκριμένα οποιαδήποτε πρότασή σας για την αντιμετώπιση του θέματος της τοπικής αρμοδιότητας, όπως αυτό μας ετέθη σήμερα, με την προσωπική μου επισήμανση ότι και η μη υποβολή πρότασης αποτελεί πολιτική θέση.
Στη σημερινή συνάντηση στο Hilton παραβρέθηκαν από το Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ. ο Πρόεδρος Γεώργιος Ρούσκας, η Γενική Γραμματέας Ευτυχία Καραστάθη και το μέλος του Δ.Σ. Αθανάσιος Δράγιος.
Τέλος, σας ενημερώνω ότι την προσεχή Τετάρτη, 25.10.2017, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Hilton,μετά από πρόσκληση των επικεφαλής των θεσμών Declan Costello, Delia Velculescu, Francesco Drudi & Nicola Giammarioli προς τον Πρόεδρο της Σ.Ε.Σ.Σ.Ε. Γεώργιο Ρούσκα και τους συνεργάτες του. Φρονούμε ότι, εκτός από τους συνεργάτες του Προέδρου, θα πρέπει να συμμετάσχει και ένα μέλος της Συντονιστικής, κατά τη γνώμη μας ο κ. Χρήστος Τερζίδης.
Με τιμή
Γεώργιος Ρούσκας
Πρόεδρος Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ. και
της Σ.Ε.Σ.Σ.Ε.”

ΠΗΓΗ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog